oldskul Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 PS. Może nie każdy wie, że po wejściu w zakładkę Video są dalsze zakładki? :) U mnie gra biega na poziomie 30FPS. Ależ oczywiście, all max i są spadki fps'ów u mnie. To przez procka, ale tak ogólnie, to jutro potestuję na różnych ustawieniach, żeby mieć >40 fps. Cienie na med i tekstury na medium i będzie dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Ehm no nawet troche mi sie spodobal aczkolwiek gierka im dalej w przod tym nudniejsza imo, u mnie od 40-60fpsow wszystko wlaczone i kazde detale na Best :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DamnIt Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 A mi się bardzo podoba ta gra. Zatrzymywanie i cofanie czasu mnie zabiło. Klimat średni ale tak jak mówie - bajery powalają mnie na kolana chociaz do Crysisa to nie ma startu :) 1 rzecz która mnie milo zaskoczyla to wymagania. Gra ma super oprawe graficzna jak dla mnie i do tego ładnie smiga na średnim sprzęcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) Gierka fajna, chodzi mi na full. Ale mam problem, jak to przejść ? Edytowane 6 Listopada 2007 przez robowsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfredek Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 wchodzisz do jednej z tych skrzynek ktore wychodza z prawej sciany i cofasz czas ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Czy nie popełnię zbrodni pytając czy ktoś grał w wersje na x360 ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 jestem bardzo pozytywnie zaskoczony ta gra. Bardzo ladna grafika, moze nie usilujacanawiazywac do fotorealizmu bo jest zbyt sterylna, ale ma swoj urok. Do tego bardzo ladnie smiga w wysokich detalach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Czy nie popełnię zbrodni pytając czy ktoś grał w wersje na x360 ? ;)Ja gralem, doszedlem do ostatniej misji, ale dostalem Bladestorma i CoD'a no i od tego czasu TS'a nie ruszalem. Niezbyt ciekawy tytul, i na live'ie nie ma prawie nikogo. Ale grafika dobra i frame dropow brak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snesiak Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 bez dropow i w 60 klatkach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 (edytowane) Ehm no nawet troche mi sie spodobal aczkolwiek gierka im dalej w przod tym nudniejsza imo, u mnie od 40-60fpsow wszystko wlaczone i kazde detale na Best :-) Chyba kolega trochę przesadził ... mam podobny config, a 8600GT @ 700/1675/2000 i zdarzają sie spadki <30FPS a średnio chodzi 30-50. Chyba, że to kwestia sterów ... gram na najnowszych WHQL 163.75. Nie mogę też włączyć Depth of Field (jest wyszarzone). Generalnie gierka wypasik. Graficznie mi się podoba a od strony dźwiękowej bije większość tytułów na głowę :) PS Pisałem o rozdziałce 1280x1024. Edytowane 9 Listopada 2007 przez epoxer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Bardzo fajna gra w futurystycznym klimacie. Gra bardzo ladnie wyglada i zawiera w sobie duzo efektow wiec maniacy grafiki znajda tam cos dla siebie :D zwlaszcza ci z lepszymi sprzetami chociaz trzeba przyznac ze gra jest bardzo dobrze zoptymalizowana i nawet na srednilk sprzecie ladnie wyglada u mnie smiga na maxa az milo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zastanawiam się nad wersją x360 - można ją sprowadzić z play-asia za 130zł :) Pytanie - ile trwa kampania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Na moje oko 8h i mi sie szybko znudzilo. Szczerze odradzam, szczegolnie ze na live'ie nikt w to nie gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poke Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Bardzo slaby FPP. Zasnac mozna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveVanHell Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Może podrzuci ktoś save'y jakieś ? Zasilacz pociągnąl mi HDD i wszycho poszłłłoooooooo... avenger@infinity.net.pl thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...