$kubi Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Witam! Chciałem zapytać co waszym zdaniem lepsze... Pentagram QVC-100 ALCu+ czy Arctic Freezer 64 ? Prosze o opinie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 ja bym stawial na freezera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 arctic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brucek Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Chcesz potwierdzenia? Freezer! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 a czy A64PRO zmiesci sie u mnie w budzie wiejac w strone zasilki? foto: http://prohost.no-ip.org/~skubi23t/PB210187.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...