Skocz do zawartości
keradek

Abit Nf7-sl -> Zintegrowana Karta Muzyczna + 4.1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.. dopiero co zakupilem plyte ABIT NF7-SL i mam bardzo denerwujący problem :mur: Posiadam glosniki Creative 4.1 i chcialem podlaczyc je do zintegrowanej karty muzycznej na plycie.. wszystko git ale działa tylko Bass i 2 przednie głosniki.. Sterowniki Nvidia Nforce Audio 6.14.457.0 Prosze pomozcie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehh jak wlaczam nvswap to przednie glosniki ok ale reszta to nie bardzo.. szukalem na forum ale nic na ten temat nie znalzlem :( dajcie linka albo cos w ustawieniach, Panel Sterowania dalem Glosniki systemu 5.1 (4.1 nie ma) no i dalej lipa.. Pomozcie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

koles ustaw sobie w nv mixerze 4 glosniki tzw kwadorfonia potem np winamp ustawienia dx allow hardware acceleration czy cos  w tym stylu

Koles ?? ...

Wczesniej mialem SB Live i wszystko chodzilo git.. Teraz mam zintegrowanego nForce Soundstorm :( Mam problem bo cholera drazni mnie to wszystko sobie poinstalowalem tylko zostaly mi te glosniki :( W zestawie do plyty nie bylo zadnych sterownikow - sciagnalem z neta nForce_audio_4.57_winxp2k i ustawiam wszedzie (nVmixer) i dalej nic.. pomozcie prosze bo nie zniose :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i oczywiscie czarny wtyk speakerow do pomaranczowego w mobo, zachwujesz sie jaka dziecko naprawde wzruszyla mnie Twoja historie wiesz jestes wyjatkowy bo nikt wczesniej tutaj przed Toba nie mial takiego problemu :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe

Jak kupiłem nowe głośniki to też miałem problemy z ich poprawnym uruchomieniem (chyba z wrażenia :D ) 15 minut grzebania i w końcu sie udało :rolleyes:

Teraz jade na 10 głośnikach B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...