keradek Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Witam.. dopiero co zakupilem plyte ABIT NF7-SL i mam bardzo denerwujący problem :mur: Posiadam glosniki Creative 4.1 i chcialem podlaczyc je do zintegrowanej karty muzycznej na plycie.. wszystko git ale działa tylko Bass i 2 przednie głosniki.. Sterowniki Nvidia Nforce Audio 6.14.457.0 Prosze pomozcie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 powstrzymam mam sie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 A test działa poprawnie? Ustaw w sterach odpowiednio głośniki. Ustaw w winampie jak należy, było wiele razy to sobie znajdziesz. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keradek Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 ehh jak wlaczam nvswap to przednie glosniki ok ale reszta to nie bardzo.. szukalem na forum ale nic na ten temat nie znalzlem :( dajcie linka albo cos w ustawieniach, Panel Sterowania dalem Glosniki systemu 5.1 (4.1 nie ma) no i dalej lipa.. Pomozcie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 koles ustaw sobie w nv mixerze 4 glosniki tzw kwadorfonia potem np winamp ustawienia dx allow hardware acceleration czy cos w tym stylu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keradek Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 koles ustaw sobie w nv mixerze 4 glosniki tzw kwadorfonia potem np winamp ustawienia dx allow hardware acceleration czy cos w tym stylu Koles ?? ... Wczesniej mialem SB Live i wszystko chodzilo git.. Teraz mam zintegrowanego nForce Soundstorm :( Mam problem bo cholera drazni mnie to wszystko sobie poinstalowalem tylko zostaly mi te glosniki :( W zestawie do plyty nie bylo zadnych sterownikow - sciagnalem z neta nForce_audio_4.57_winxp2k i ustawiam wszedzie (nVmixer) i dalej nic.. pomozcie prosze bo nie zniose :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 no i oczywiscie czarny wtyk speakerow do pomaranczowego w mobo, zachwujesz sie jaka dziecko naprawde wzruszyla mnie Twoja historie wiesz jestes wyjatkowy bo nikt wczesniej tutaj przed Toba nie mial takiego problemu :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZarZax Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Hehe Jak kupiłem nowe głośniki to też miałem problemy z ich poprawnym uruchomieniem (chyba z wrażenia :D ) 15 minut grzebania i w końcu sie udało :rolleyes: Teraz jade na 10 głośnikach B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keradek Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Linonge pomogles mi ale w nie zbyt milej atmosferze.. jednak Dziekuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...