FumFel_20 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Siema. Kumpel mi dostarczył kompa żeby troche go podkręcić.Jet to celek 633 który chodzi (ale każdy to wie :) ) na FSB 66mhz, płyta główna to soltek SL-65MIE ze zintagrowaną grafą i dzwiękiem.Odłączyłem cdrom i dysk twardy, tak że jest na płycie tylko procek i ram.Problem z tym że jak zepuszcze mu fsb 100mhz to niewstaje i niewiem co jest tego przyczyną.POMOCY! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Aha zwiększyłem napięcie o 0.10V, czy to nie zamało?.Szczrze mówiąc to niemam wielkiego rozeznania w kręceniu celków...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Type_R Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 nikt nigdy nie powiedzial ze wszystkie Celerony 633 chodza na magistrali 100 mhz :roll: ten twojego qpla nie daje rady i tyle... proboj zwiekszac napiecie, moze pojdzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Siema. (...) Problem z tym że jak zepuszcze mu fsb 100mhz to niewstaje i niewiem co jest tego przyczyną.POMOCY! A napiecie podnosiles? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Pisał że podniosł... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Napięcie podniosłem ale skoro mam podnieśc jeszcze wyrzej to tak zrobie.A tak na marginesie to jakie dać najlepiej napięcie??(wiem że do AMD to najlepiej 1.85V a do celków to niewiem.....) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Pisał że podniosł... dopisal ze podniosl :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 CO jest nikt niewie oco chodzi????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Type_R Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 CO jest nikt niewie oco chodzi????? vcore dla tego celka wynosi chyba 1.65V. jak masz wydajny HSF to nie boj sie zwiekszac napiecie... ale mowie - egzemplarz ten moze po prostu nie dawac rady - pogodz sie z tym :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 ok dzięki, popdrubuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...