Jin* Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Wlasnie dlatego to jest Action-RPG (jeszcze raz, vide Zelda) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Gralo sie fajnie,ale minusow jest calkiem sporo: -Gdzie ta obiecywana rewolucyjnosc w ewolucji bohatera? Juz KotOR dawal o wiele wieksze mozliwosci wczucia sie w zla albo dobra postac. O Falloutach nawet nie wspomne. Tam polowa questow dawala jakies przydomki, wplywala na ocene bohatera przez npc-ow i byla omawiana w zakonczeniu. A w Fable [gluteus maximus]. Czego bysmy nie zrobili i tak staniemy na tym samym. Czego najlepszym przykladem jest miecz widoczny na screenie rangera (kto gral,ten wie o co chodzi-reszcie nie chce psuc przyjemnosci) -Gdzie w tej grze jest jakis sprzet? Gildia bohaterow, walka o niesmiertelnosc,itd,itp, a tu wszyscy koncza w tej samej plytowce z tym samym mieczem w rece, bo nic wiecej sie w tej grze nie dostanie. W dodatku nic nie jest zdobyczne. Zabijamy innego herosa i nic po nim nie zostaje. -Po co wprowadzano te wszystkie gesty skoro poza stop/follow me niczemu nie sluza? Przeciez moznabylo sie wysilic i wprowadzic w questach jakies dialogi. Mozliwosc uwodzenia/zastraszania/przekonywania-kupa crpg juz to ma. A tu nic. Miecz w lape, przebiegamy 3-4 mapki pelne respawnujacych sie wrogow i powrot do gildii. -Kroootkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Gralo sie fajnie,ale minusow jest calkiem sporo: -Gdzie ta obiecywana rewolucyjnosc w ewolucji bohatera? Juz KotOR dawal o wiele wieksze mozliwosci wczucia sie w zla albo dobra postac. O Falloutach nawet nie wspomne. Tam polowa questow dawala jakies przydomki, wplywala na ocene bohatera przez npc-ow i byla omawiana w zakonczeniu. A w Fable [gluteus maximus]. Czego bysmy nie zrobili i tak staniemy na tym samym. Czego najlepszym przykladem jest miecz widoczny na screenie rangera (kto gral,ten wie o co chodzi-reszcie nie chce psuc przyjemnosci) -Gdzie w tej grze jest jakis sprzet? Gildia bohaterow, walka o niesmiertelnosc,itd,itp, a tu wszyscy koncza w tej samej plytowce z tym samym mieczem w rece, bo nic wiecej sie w tej grze nie dostanie. W dodatku nic nie jest zdobyczne. Zabijamy innego herosa i nic po nim nie zostaje. -Po co wprowadzano te wszystkie gesty skoro poza stop/follow me niczemu nie sluza? Przeciez moznabylo sie wysilic i wprowadzic w questach jakies dialogi. Mozliwosc uwodzenia/zastraszania/przekonywania-kupa crpg juz to ma. A tu nic. Miecz w lape, przebiegamy 3-4 mapki pelne respawnujacych sie wrogow i powrot do gildii. -Kroootkie 1621761[/snapback] Prawie wszystkie te wady jakie wymieniles sa dla mnie zaletami.Gra przez to zmienia sie z rpga w klimatycznego hacka i o to mi chodzi.To jest wlasnie najlepsze, ze wszystko jest uproszczone do minimum.Ostatnio taka gra to Conan (jedna z moich najlepszych gier) i na taka wlasnie czekalem.A klimat fantasy w niej jest niesamowity.Co do gestow to przydaja sie np w motywie jak chcemy sie ukryc przed straznikami,ktorzy otwieraja brame i nie moga Cie zobaczyc.Mozesz ich nimi zwabic podobnie jak w Splinter Cellu.Wogole gra jest piekna i ma u mnie max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Mnie zawiodla ostatnia walka O_o . 3 razy machnelem mieczem i smok padl. Jakby kogos obchodzilo to tak wygladam przed ostatnia walka: Avo's Tear (230dmg) Bereaver (285dmg) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 (edytowane) Drugi miecz, to ten wyciagniety z kamienia? PS Hydro2-->W takim razie zostaw rpg i graj w nawalanki fantasy. Jest tego calkiem sporo-Severance, Enclave. Krytykuje ta gre, bo byla zapowiadana jako nowatorski crpg, a nie zrecznosciowka. Edytowane 30 Sierpnia 2005 przez Vasago Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 (edytowane) Drugi byl za Deamon Doorem ktoremu trzeba oddac wszystkie Srebrne Klucze, ale Avo's Tear lepszy. Jest lekki i ma trzy bonusy (health, mana, exp). Edytowane 30 Sierpnia 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LouisCiffer Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 (edytowane) ja niestety tez zawiodlem sie na tej grze...przynajmniej jak na rpg bo z tym gatunkiem to ma niewiele wspolnego, ale ogolnie jako gra to calkiem sympatyczna. Razi mnie jeszcze bajkowosc grafiki (ktora stoji na bardzo wysokim poziomie i wyglada przecudnie cos jak w dolinie muminkow;) ) ale jakos nie moge sie zmusic do tej gry to zupelnie nie to co oczekiwalem :( wracam do hack'n slashowego ds2 ...i czekam na Oblivion:D Edytowane 30 Sierpnia 2005 przez LouisCiffer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Aha. Ten drugi na screenie tez wygladal na lekki :) Swoja droga meczy mnie ciekawosc jaki dmg mial ten z kamienia. Nie zdazylem dopakowac na tyle sily zeby go wyciagnac, a grac drugi raz juz mi sie nie chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 hydro - conan byl beznadziejny. Nie wiem jak to sie moze podobac... a skoro wiecej komentarzy na "nie" jest, to jednak znaczy ze ta gra nie jest taka super... i jak ktos powie, ze to jest "cos jak gothic" to ubije... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Oj, na Gothicu wynudzilem sie do bolu. Nie skonczylem z tego powodu ani jedynki, ani dwojki :P PS To co? Na miecze? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LouisCiffer Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 no do gothica to tej grze sporo brakuje chociaz gothic tez byl ubogi np w ekwipunek i wszyscy lazili pod koniec w tym samym:( ale za to jakies opcje dialogowe byly, sporo zadan i o wiele mniejsza liniowosc Gothik>Fable :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 A Fallout1&2 >> cala reszta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LouisCiffer Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 no falauty byly owszem rewelacyjne ale chyba bardzien na baldurze jednak posiedzialem i morrowindzie :) ale kto co woli jedni od rpg chca kombinowania, kolekcjonowania przedmiotow, setek skilli, mozliwosci, szwedania sie po ogromnym swiecie, a innym wystrczy jak im ktos da do wyboru jakis nowy miecz co 2godz ktory wyraznie bedzie lepszy od poprzedniego i nie ma sie nad czym zastanawiaci i fabule ktora sama sie kreci do przodu nie dajac nam nic powiedziec od siebie Vasago jak sie na gothiku wynudziles to pewnie na morrowindzie bys zasnol :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 (edytowane) Aha. Ten drugi na screenie tez wygladal na lekki :) Swoja droga meczy mnie ciekawosc jaki dmg mial ten z kamienia. Nie zdazylem dopakowac na tyle sily zeby go wyciagnac, a grac drugi raz juz mi sie nie chce. Gdzie jest ten miecz w kamieniu bo sile mam na maksa? [; I dlaczego kurna nie moge zaciagnac zony do lozka? O_o Ozenilem sie, dostalem 2k zlota, a do lozka bladzia nie chce isc :] Edytowane 30 Sierpnia 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 (edytowane) Morrowinda przeszedlem polowicznie. Natrzaskalem sporo poziomow i przeskoczylem do lokacji z Tribunala. Skonczylem tamten watek i jak wrocilem do swiata z podstawki, to bylem juz takim mega wymiataczem, ze gra stracila sens ;) Nie mniej jakies 90% lini fabularnej podstawki mialem juz za soba. PS Miecz jest przy swiatyni Avo. Gdzie w polowie mapy sciezka biegnie pod gore, a na szczycie wzniesienia stoi paru chlopa probujacych wyciagnac miecz z kamienia. Tez mi sie nie udalo z zona, aposlubilem apetyczna pania burmistrz :D Edytowane 30 Sierpnia 2005 przez Vasago Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Ja pania burmistrz wywalilem z miasta i sam zostalem burmistrzem ^.^ Zeby wyciagnac miecz sama sila fizyczna na maksa nie wystarczy :] . Oddanie 120k w swiatyni tez nie pomoglo =\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Eee, ladna z niej byla kobieta. I jaka zaradna :) PS No to trzymam kciuki za sukces z mieczem i zaspokojenie mojej ciekawosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Przy pierwszej probie wyciagniecia miecza gra zapisuje twoje staty. I od tego momentu musisz podniesc physique o 5pkt, health o 3, thoughnes o 2pkt. Jezeli ktoregos nie da sie juz o tyle podniesc, musisz nabic ta statystyke do konca. Mi sie juz nie chce expa zdobywac zeby wyciagnac ten miecz bo i tak bym musial health i thougnes na maxa dobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qnikzoor Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Mam problem z jednym zadadaniem w tej grze. Muszę znaleźć 5 grzybów żeby uratować chłopca który jest chory ( jest to zadanie poboczne ) Tylko nie wiem gdzie ich szukać, a troche się nachodziłem. Byłbym wdzięczny za pomoc :wink: Ozenilem sie, dostalem 2k zlota, a do lozka bladzia nie chce isc :] 1622537[/snapback] Jak można wziość ślub? :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Musisz podejs do jakiejs kobiety i zaczac z nia gadac, dawac prezenty itp, az w koncu poprosi cie o obraczke. Gdy dasz jej obraczke, serduszko nad jej glowa zmieni kolor z czerwonego na zloty. Wtedy musisz z nia zagadac jeszcze z dwa razy, ona poprosi cie zebys sie z nia ozenil. A jak chcesz zaciagnac ja do lozka, to w swoim domu musisz z nia gadac i dawac prezenty az otoczka wokol niej zmieni sie na zielona. To znak, ze zaraz zaprosi cie do lozka :] . A co do grzybow to jeden ma jakis kupiec ktory moze ci go odsprzedac za 1,5k i mowi ci gdzie jest reszta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qnikzoor Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Mam jeszcze jedno pytanie. Chodzi o zadanie z pewnym duchem który znajduje się mieście w którym zaczynaliśmy jako chłopiec. Zadanie jest związane chyba z kurami, ale nie wiem o co biega :blink: ( jest to zadanie poboczne ) Wykonał ktoś to zadanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Musisz znalezc skarb, zakopany kiedys przez tego pirata (jeszcze za zycia ;) ) i oddac jego zonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Ja własnie bede sie brał za sprawdzanie i mam pytanie apropo gierka jest na 4 cd czy da sie to jakos wpakowac wszystko na 1 dvd?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Mam takie szybkie pytanie - jak wam ta gra chodzi ?? - mi na all max, procz cieni ktore sa na "medium", bo na high fps jest straasznie maly, dopiero po wlaczeniu ich na nizszy stopien jest on na poziomie 30-50fps Na jakich ustawieniach gracie i ile fps wyciagacie, i jezeli wiecie czemu te cienie na high tak obciazaja kompa to bylbym rad za podzieleniem sie tym info ze mna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 U mnie w ogole nie da sie wlaczyc cieni na high. O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 U mnie też nie da sie włączyc cieni na High nie wiedzieć czemu a reszte mam na Full wszystko i AA 4x i chodzi tak jak bez AA prawie.Tak wogole to totalne lenistwo programistów zero optymilizacji do warunkow jakimi dysponuje PC,gierka nigdy nie wychodzi poza 30 klatek na sekunde dzwiek czasami jest zle pozycjonowany!!Wstyd panowie wstyd nie ma to jak zarobic a nic sie nie narobic :mur: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 U mnie ta gra wymiata.Wymiata - pod 1 warunkiem: Suwak od cienia musze dac o 1 mniej niz max.Inaczej czuc spowolnienie animacji,natomiast jak sie ustawi cien o 1 mniej to nawet jakby wlaczyc 1280x1024 aax4 anizo x 8 i reszte rzeczy na max to i tak mam ok 40/50 klatek all time.Widac,ze cienie maja najwieszy wplyw w dzisiejszych grach na wymagania sprzetowe.Dobrze, ze to cien a nie np inny detal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Mam jeszcze jedno pytanie. Chodzi o zadanie z pewnym duchem który znajduje się mieście w którym zaczynaliśmy jako chłopiec. Zadanie jest związane chyba z kurami, ale nie wiem o co biega :blink: ( jest to zadanie poboczne ) Wykonał ktoś to zadanie? 1626403[/snapback] Skarb ten znajduje się na plazy gdzie jest zona (dokładniej na plazy przy molo, musisz uzyc łopaty którą kupisz w sklepie) potem musisz isc do tej zony ducha (tej na plazy niedaleko od mola a potem do ducha o ile pamiętam, na końcu jak juz duch zniknie zagadaj z facetem niedaleko ducha(nieco wyzej od ducha drogą pod góre, będzie stał przed domem) i wtedy zejdzie on na dół i po pewnym czasie uaktywni się Konkurencja ChickenKicken czyli kopanie kury na odleglosc :D ) Dla mnie (podkreslam DLA MNIE) to najlepszy rpg jaki wyszedł do tej pory na PC (mimo iz nie jest podobno zbyt długi(nie przeszlem jeszcze całego) ale bardzo bardzo grywalny, ciekawe questy, sporo mini gierek i dodatków (np fryzury czy tatuaze, kupywanie i wynajmowanie domów, łapanie ryb itp itd...jest nawet burdel z fajnymi babkami :D szczególnie staruszka :lol: ) ..i to wszysto w ładnej sugestywnej nieco bajkowej ale fajnej grafice, naprawdę polecam :D ...gra ma ukrytych wiele smaczków z pozoru niewidocznych np. - po kupieniu wędki mozemy łowić wszędzie tam gdzie jest jako taki dostęp do brzegu, zazwyczaj łowimy ryby ale jesli natrafimy na takie miejsce w wodzie gdzie rozchodzą się kółka na powierzchni i bąbelki to znak ze jest tu cos cenniejszego np. Silver Key - jesli rozwiniemy u postaci GUILE do poziomu +3 (lub +4) pojawi się umiejętnosc STEAL ...za jej pomocą mozemy krasc te przedmioty w sklepach które lezą na wierzchu i poswietlają sie na niebiesko ..zeby to bezpiecznie zrobic kupujemy w karczmie piwo na wynos (nie mylic z beczkami piwa) i montujemy sobie item od piwa w pasku na dole..podchodzimy do sklepikarza i stajemy tak zeby podswietlal sie on na zielono, potem uzywamy na nim komendy FOLLOW i wychodzimy ze sklepu kawalek dalej (a on idzie za nami) tam poimy go piwskiem (okolo 4-5 razy lub więcej jak ktos chce :) ) i dajemy na nim komende WAIT(z tym waitem to niekoniecznie) ...wracamy do sklepu i stajemy przy jednym z przedmiotów tak zeby sie poswietlil oraz tak zeby widziec czy ktos nie wchodzi , po czym kradniemy ten item (trzeba poczkeac az pasek STEALA dojedzie do konca) ..jak juz okradniemy sklep :rolleyes: wychodzimy a skradzione przedmioty sprzedajemy w innym sklepie - w grze jest mozliwosc kupywania i wynajmowania domów ..mozna kupywac te domy przy których są tabliczki (takie z wizerunkiem domu na patyku przed domem). Przykładowo w Oakvale mozna kupic dom za 5000, potemsą 3 mozliwosci: mozliwosc udekorowania domu wynajęcie domu mieszkanie w domu ...jesli udekorujemy dom (maxymalnie do 3 poziomu) i wynajmiemy go komus to co 5 dni mozemy przychodzic po zysk z wynajmu (mieszki z kasą pojawiają się kolo tabliczki w wizerunkiem domu) ..w domach są tez tabliczki na trofea ..umieszczając trofeum na tablicy zwiększamy atrakcyjnosc domu i jego cenę przy sprzedazy. ...juz starczy tego pisania :D resztę odkryjecie sami jesli zagracie :wink: , dla mnie ta gra zjada wszelkie BALDURY , MORROWINDY, na sniadanie , mimo iz nie kazdy aspekt gry jest tak robudowany jak w konkurencyjnych na PC tytułach to jako całokształt oceniam ją duuuzo wyzej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marty Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Swoja droga meczy mnie ciekawosc jaki dmg mial ten z kamienia. Niech już nie męczy :) . Miecz z kamienia to The Hardbringer, ma dmg 198 (czyli nie powalający w porównaniu do tego co możemy znaleźć potem). Oprócz tego ma Sharpening Augmentation i Piercing Augmentation. Nie miałem wszystkiego wymaksowsanego wyciągając go - faktycznie trzeba podbić Phisique o 5, Health o 3 i Thoughness o 2 punkty. Ew. wymaksować jak się nie da podbić wyżej. Znalałzem 15 srebrnych kluczy i wygrzebałem kilka ciekawych rzeczy (m. in Katana Hiryu dmg 215 z sypialni Lady Grey). Mnie za to męczy co innego - skąd wziąć Avo's Tear albo the Bereaver? Pamiętacie nazwę questa? jestem już po zabiciu Jacka (Sword of Aeons wywaliłem :mur: ). W tej chwili odkładam kase na Sulusa (314dmg, jest do nabycia w sklepie przy zamku Lady Grey, którą tak na marginesie też wywaliłem z miasta). Poza tym przejąłem burdel i mam kapelusz alfonsa, w którym ganiam :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Avo's Tear jest w miescie bohaterow, w pustym grobie, a bereaver jest za deamons gate'em ktoremu trzeba oddac wszystkie swoje srebrne klucze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...