zavader Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) Kill to jest. Witamy w krainie 'banned'. Jak mi ktoś jeszce raz wyskoczy z piratem, piractwem, crackiem albo pochodnymi to też poleci do krainy wiecznych bananów. A sama gra... No nie wiem, skriny wyglądaja ładnie ;]] Niestety, nie na mojego GF 3Ti ;] Edytowane 5 Lutego 2006 przez zavader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stormblade Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Mnie ta gra zauroczyła i wciągnęła swoim klimatem. Bardzo ładna grafika oraz oprawa muzyczna sprawiają, że gra się rewelacyjnie. Mam za sobą ponad 11 godzin gry(nie ciągłej) i mogę już wybrać ostatni quest lecz chcę jeszcze trochę się pobawić i zdobyć większe doświadczenie a co za tym idzie zwiększyć swoje możliwości. http://img355.imageshack.us/i czejśc widze że grasz troche dłużej niżja . Zakonczyłes grę ? wiesz cos na temat notatek o skarbie ? znalazłem 1-2-3-5-6 ale nie reszte . Mam klopot z odnalezieniem wszystkich lalek, oddaniem ksiegi szkoły magii i zabójcami co raz wysyłanymi na mnie - CO ROBIĆ !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Nie ukończyłem gry w 100% jak pewnie pisałem już wcześniej. A w dodatku było to już dość dawno więc nie mogę Ci za bardzo pomóc. Poszukaj solucji w sieci albo poczekaj, może ktoś jeszcze odpisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Gra bardzo dobra, może ograniczone mapy to minus, ale da rade się oswoić. Zastanawiam się gdzie można kupić najlepszy miecz i łuk, bo mam cały czas ten miecz wyciągnięty ze skały, a ten Jack'a wywaliłem w otchłań ratując życie siostry. Jest jakaś opcja by go odzyskać lub coś podobnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Potem jest zadanie, ze mozesz znalezc fajny mieczyk w Heroes Guild, nie pamietam dokladnie gdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Repoman Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Ale tanio Fabla na PieCa sprzedają. :blink: nie wiem czy kupować nie grałem a jedni chwalą inni ganią że za krótka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 no jesli 100zl za ~8h gry do dla ciebie tanio to mozesz brac smialo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 ta gra jest za prosta i za krotka ale ma wiele fajnych rozwiazan :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noorek Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 tek9 bo to konsolówka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 ta gra jest za prosta i za krotka ale ma wiele fajnych rozwiazan :) No bo konsolowiec nie ma czasu na myślenie tylko na granie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaoSaku Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) gra bardzo fajna. gra sie przyjemnie i łatwo. całą przeszedłem w niecałe 15 godzin bo starałem sie robić wszelakie zadania poboczne. a jakbym brał tylko zadania główne to by jakieś 5h wyszło :-P P.S. i tak sie wszystkich pobocznych nie udało zrobić :P Edytowane 12 Marca 2006 przez TaoSaku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alucard321 Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Podczas grania w grę Fable zanikają mi napisy (mrugają lub wogóle ich nie ma). Nie jest to problem samej gry, gdyż raz mi się tak nie zrobiło. Proszę o pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F@L Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Witajcie. Zamierzam kupić ów grę ale chciałbym jeszcze się czegoś o niej dowiedzieć. Moglibyście mi opisać wasze wrażenia odnośnie muzyki, grywalności, klimatu ? Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) wiec tak: muzyka - Super. Jest bardzo klimatyczna i wpadajaca w ucho (dodam rowniez, ze napisal ja Dany Elfman czyli kompozytor muzyki do takich filmow jak Batman czy Spider-Man) grywalnośc - Duza, szczegolnie na poczatku. Ta gra to w ogole jest cos pomiedzy Hack 'n' Slash'em i rasowym cRPG'iem. klimat - Fajny, taki bajeczny. Ogolnie gierka ciekawa. Edytowane 26 Marca 2006 przez FrIkO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marciol2400 Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Heh pytanie zabrzmi banalnie i głupio ale czy da się jakoś zapisać gre oprócz autosave? Bo gdy podczas gry wejde do opcji mam tylko zapisz bohatera a to nie to samo ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu2099 Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 podczas gry chyba nie mozna. znaczy mozna ale tylko w gildi wtedy w opcjach zamiast zapisu bohatera masz zapis światowy :-P czyli zapisuje Ci wszystko: i bohatera i stan gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m40 Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) ... a ja podsumuję: - klimat bajkowy bleee... - grafika za kolorowa aż mnie oczy bolą podczas grania :D - mangowata, przerysowana.. (takie jest moje wrażenie... ) - ograniczony teren eksploracji ( w Gothicach bez kodów można było wyjść na góry na które nawet twórcy nie przewidzieli tras wycieczkowych... jak się ktoś oczywiście postarał) - kupa dzieci.. po co komu one - w grach oczywiście :-P - do Gothic 1 oraz 2 wraz z dodatkiem się nie umywa - wersję ANG da sie zrozumieć PL też :) ALE... mimo wszystko gra się przyjemnie, wciąga... grafika nawet ta cukierkowa jest na dobrym poziomie, najładniejsze są wschody i zachody słońca... Ja jako fan Gothica w oczekiwaniu na Gothica 3 polecam innym zagrać w ten tytuł... oczywiście jeżeli ich nie będzie ta cukierkowatość mdlić :lol: Jeszcze mała porada, niektórym mogą się resetować ustawienia grafiki, przyczyną tego jest przesadzenie z detalami cieni, nie wszystkie karty wytrzymują maximum np Radeon 9800 Pro nie.. Edytowane 12 Maja 2006 przez m40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Ale tanio Fabla na PieCa sprzedają. :blink: nie wiem czy kupować nie grałem a jedni chwalą inni ganią że za krótka :( Faktycznie 100 zł to starszliwie tanio :wink: ...bierz w ciemno, pod warunkiem, że nie ukończyłeś 12 lat i jesteś fanem aktualnie obowiązujących trendów w kierunku spłycania i upraszcania ponad miarę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Mógłby mi ktoś posiadający sprzęt podobny do mojego z podpisu napisać jak mu ta gra działa??? Pomimo, że mam ok 30 fps to i tak jakoś nie jest tak płynnie nawet jak zajde do najniższych detali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Wczoraj kupilem. Nawet mi sie podoba. Tylko teraz musze poswiecic czas anime na ta gierke [; ;] @daniel89 Mamy chyba podobne sprzety wiec moge powiedziec ze u mnie chodzi spokojnie. Przez wiekszosc czasu jest naprawde plynnie. Wina dodatkowej kosci i szybszego dysku? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Bo tak właśnie się dziwie, że nawet na najniżyszch detalach potrafi przyciąc chociaż mam dużo klatek. Czytałem na gry-online.pl, że rozsądne wymagania to GF3TI i 256 MB RAM, więc mój sprzęt powinien wymiata. Gierka nawet fajna, niektóre rzeczy ciekawie wymyślili. Kopanie kury wymiata :lol: OT: Czy wolny i pomału padający dysk może byc przyczyną przycinania w grach???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 ha mam problem jak uciec z wiezienia :) ? bo juz probowalem kilka razy i cos nie moge... kurde juz mam 56lat -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Mam tą grę od niedawna i powiem wam, że całkiem przyjemnie się gra :) Wkurza mnie tylko 1 fakt - dźwięk mi strasznie "puka" :? Wszystkie dialogi, dźwięki i muzykę muszę mieć wyłączone, bo nei da się z tym wytrzymać. Miał ktoś podobny problem ? Sterowniki zmieniłem i nadal to samo. ------------ Ok poradziłem sobie. Wywaliłem gre, zainstalowalem na nowo i działa poprawnie. Mam teraz takie pytanie - żeby działała na NPC komenda 'follow' musze mieć jakąś odpowiednią reputację ? Chcę otworzyć jedne demon doors ale muszę popełnić przy nich coś złego, a żaden NPC nie che za mną iść. ------------ :lol: Z tym też sobie dałem radę :) Gra jest cudna ! Nie robię questów głównych, bo jakoś mi się z nimi nie spieszy. Ogólnie to teraz się bawię postacią. Kombinuję jak zdobyć (ponoć) najlepszy łuk w grze. Wiele wersji już czytałem. Sprowadza się do tego, że trzeba w świątyni złożyć ofiarę z ludzi. Pytanie tylko ile i KIEDY. 2 wersje - o 12 w nocy albo równo o 6 rano. Takie znam. A jak jest dokładnie ? Może ktoś podpowiedzieć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Zgodnie z poradnikiem dostarczonym do gry :arrow: Składaj je najlepiej w momencie, gdy wskaźnik pory dnia i nocy znajduje sie nieco przed dwunastą Ja skonczylem z Prekursorem. Szkoda ze nie mam czasu zagrac jako ten ZLY ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Hmm ... Nie wiem czemu ale podczas końcowych napisów gra mi się wyłącza :? Za każdym razem jest to samo :? Any ideas ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) Nie wie ktoś skąd dorwać niebieskie grzyby? Potrzebuję ich do uleczenia chłopca, który wcześniej jadł inne fajniejsze grzyby i ma halucynacje. ;-) Edytowane 26 Stycznia 2007 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Jeden ma babka tam gdzie miales krolowa os. Musisz ja rozsmieszyc Drugi wpadl do rzeczki wiesniakom. Nie pamietam tylko gdzie ;]]] Wedka Trzeci... Hmmm kupiec. Po eskorcie masz jednego ktory chce sprzedac. Albo mozesz go ukrasc ;] Czwarty... Cholera nie chce mi sie siegac po przewodnik :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 gamefaqs.com i wszystko staje sie jasne. btw fajna gierka, szkoda ze na raz ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Na 2 - zawsze mozesz skonczyc z rogami ;]]]] Czego jeszcze nie uczynilem ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) Przejscie gry na :twisted2: :blurp: jest troszke trudniejsze.( ciezko byc zlym i robic all questy ) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « ps. posiadam polski opis przejscia calej gry , wszystkich wrot, zadan i.t.p. , zapraszam na pw Edytowane 26 Stycznia 2007 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...