gollumek Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Witam, a wiec tak, mam do wyboru modele tak jak w temacie lub cos innego max 1100zl. monitor glownie do www i filmow okazjonalnie jakies gierki ;) jezeli ktos ma ktorys z tych modeli prosze o opinie. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 (edytowane) z tych trzech najlepszy będzie samsung, tylko sprawdź sobie piksele przy kupnie, bo ja się ostatnio takim jednym bawiłem i okazało się, że ma jednego zdechlaka wiem, że miało być do 1100zł,ale zastanów się nad LG 1750S - cena około 1150zł, ale parametry super i wygląd niczego sobie :> http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=18023 tylko nie sugeruj się ceną komputronika, napewno znajdziesz taniej, według mnie to będzie najlepszy wybór! Edytowane 5 Czerwca 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...