Wojtasgold Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Witam! potrzebuje program do przerabiania formatu z odtwarzacza Windows Media Player na mp4 lub 3gp...prosze dojcie linka z kad to sciagnac bo znalesc nie moge :mur: z gory dzieki! pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Może tutaj coś będzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasgold Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 dzieki!!poszukam...może cosik znajde... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasgold Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 ah....nic nie znalazlem...jak macie cos to plz piszcie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Ultimate Video Converter :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[R] Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 (edytowane) hmmm a czemu ty nero 6.0 nie użyjesz co ??? Przeciez w dodatkach ma kodowanie plików i tam możesz sobie swobodnie zmieniać wma na mp4 czy mp3 i odwrotnie. No problem :) Kombinujesz z conwerterami tylko po co ?? :D Edytowane 5 Czerwca 2005 przez [R] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 [R], formaty mp4 i 3gp na jakie Wojtasgold chce konwertowac to sa formaty video i chce sobie filmiki wgrac spewnoscia na telefon. pvPlayer, Nokia Multimedia Converter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasgold Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 mam motke e398 i chce sobie wgrac filmik:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasgold Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 a jeszcze jak by mi ktos dal linka do takiej stronki gdzie mogl bym sciagnac prog do wma na mp4 lud 3gp to bede wniebowziety:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasgold Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 (edytowane) siemka, asciagnolem Nokia Multimedia Converter i mam problem z instalacjom :mur: czyli instaluje pozniej sie loguje na stronce(bo karzą) i pozniej jest napisany moj mail a pod nim mam wpisac "Product Serial Number" czyli wkoncu czego numer wpisac bo juz nie wiem :mur: :/ Edytowane 7 Czerwca 2005 przez Wojtasgold Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralph03 Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Po pierwsze popracuj nad ortografią, bo az nie chce sie czytac tych Twoich postow. Po drugie uzyj google, a dowiesz sie co to serial number. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...