poca Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Nowa wersja HackMe 3.0. Dluzsza, ciekawsza i trudniejsza ;] http://www.uw-team.org/hm3next/ Zapraszam, dopiero 3lvl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Średnio minuta na level. 6. UPD: 7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Jezeli ktos sie zna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 właśnie, o co biga? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian193 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 (edytowane) wpisujesz hasło a następnie klikasz na guzik który przenosi Cie do następnego levelu, o ile hasło jest prawidłowe :D Trzeba kombinowac i szukac podpowiedzi aby wklepac prawidłowe hasło Potem mozesz pochwlic się na np. na tym forum jak daleko doszedłes :lol: Mam problem bo wpisuje pierwsze hasełko i nie chce mnie przerzucic do następnego :angry: Macie tez taki problem czy to u mnie jest cos nie tak?? Edytowane 4 Czerwca 2005 przez marian193 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Pewnie coś zepsułeś ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Czyli Para to hackier? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian193 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 może to i lepiej że nie działa bo sesja tuz tuz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Jezeli pierwszego nie kumacie to sobie dajcie spokoj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian193 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Problem polega na tym że pierwsze hasło jest poprawne, a przynajmniej tak wynika z komunikatu który wyskakuje B) No chyba że i tu jest jakis haczyk :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 kurde siedze na 3 i nie wiem co mam robić :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Mnie przytkało na 7 trochę ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 kurde siedze na 3 i nie wiem co mam robić :-( 1481412[/snapback] Ja też <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 3 jest proste... ja stoje na 5 levelu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Ja stoję przy 6 lvl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 3 jest proste... ja stoje na 5 levelu :( 1481509[/snapback] O jezu ja na 2 levelu sie zacialem. A+A=A do potegi drugiej... Wnioskuje ze chodzi tu o 1 za A 1+1=2*2=4 tylko jak podac to jako haslo, w jakiej formie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Chryste ;] Weź obejrzyj jeszcze raz ten skrypt ;] Liczba wpisana na klawiaturze ma być równa sqrt(liczba_wpisana). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 N ie wiem dalej o co biega :blink: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 To pomyśl ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Albo sobie daruj bo level 2 nie jest wyjatkowo trudny :) I prosilbym o nie pisanie tu odpowiedzi i razwiazan. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 (edytowane) Chryste ;] Weź obejrzyj jeszcze raz ten skrypt ;] Liczba wpisana na klawiaturze ma być równa sqrt(liczba_wpisana). 1481551[/snapback] Po nocce przez kompem nie chce mi sie :F Wytlumacz mi to ktos lopatologicznie zle przeczytalem Tam ma byc A*A=A do potegi drugiej. Czyli albo A = 0 albo A = 1 :F Tylko jak i co wpisac jako haslo. 0000 nie dziala 1111 nie dziala Edytowane 4 Czerwca 2005 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 masz tam liczbe jakas dluga, spierwiastkuj ja i wpisz jako haslo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Przecież napisałem wszystko wyżej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 (edytowane) Chryste ;] Weź obejrzyj jeszcze raz ten skrypt ;] Liczba wpisana na klawiaturze ma być równa sqrt(liczba_wpisana). 1481551[/snapback] np.: 2=sqrt(2) :mur: P.S. sqrt(1)=1 ale 1 nie przyjmuje <_< :?: Edytowane 4 Czerwca 2005 przez adamm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 a może jakaś podpowiedź do l5?? ... bo ne znam sie zabardzo na php :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Bez jaj o_O Dajcie jakas podpowiedz. Na pewno A = 1 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 adamm: 2 != sqrt(2). Cooli: error=<coś>... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Aurora nie dobijaj mnie, napisalem ci co masz zrobic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 (edytowane) Bez jaj o_O Dajcie jakas podpowiedz. prosze.... masz tam liczbe jakas dluga, spierwiastkuj ja i wpisz jako haslo np.: 2=sqrt(2) :mur: taka_dluga_liczba=sqrt(to_co_masz_tam_wpisać); Edytowane 4 Czerwca 2005 przez Cooli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Wiem ze jestem zerem matematycznym i liczby to dla mnie magia ale mowcie po ludzku xD ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...