adamm Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Czasami nie rozumiem tych "hakierów" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 To już nie 0 matematyczne tylko zwykły brak inteligencji. Spoiler do drugiego: spoil2.txt Cooli: zgłoś się na gg to ci podpowiem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Moze mi ktos podac z jakiego dzialania wychodzi te piekne 1245???????? W tym momencie padlem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 (edytowane) Masz wszystko w załączniku napisane. BTW: 8 lvl ;] UPD: 9 ;] UPD2: 10 ;] UPD3: 11 ;] Edytowane 4 Czerwca 2005 przez ParanoiK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 (edytowane) ... Mam problem bo wpisuje pierwsze hasełko i nie chce mnie przerzucic do następnego :angry: ... 1481357[/snapback] if (cos==document.title) {alert('Haslo poprawne!'); ... Aurora znasz takie coś jak pierwastek pierwiastek z 1550025 wynosi 1245 (1245*1245=1550025) hmm... "1+1=2*2=4" nie wiedziałem że 1+1 to to samo co 2*2 coś mam problem z 3, wim co znaczy funkcja 'substring' ale ostatnie wykorzystanie jej coś mi nie pasi, kolejność literek jest chyba od 1 a nie od 0 ?? Edytowane 4 Czerwca 2005 przez TOMAHAWK_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian193 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 if (cos==document.title) {alert('Haslo poprawne!'); ... 1481681[/snapback] Tak, tak wiem ale u mnie jest problem innego typu. Wpisuje hasło i wyskakuje okienko że jest ok ale strona z następnym levelem sie nie ładuje :mur: :mur: :mur: A z chęcia obczaił bym co kryje sie dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 (edytowane) Ja siedzę na 3 lvl'u :? Cięzko rozgryźć :P [EDIT] Pfffff banalne :lol: Trzeba tylko dorze czytać i pomyśleć :) Edytowane 4 Czerwca 2005 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Ja też 3 lvl i nie mogę wymyślić ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 12 lvl ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Tam gdzie nie ma pola z liczbami do rozwiązania (te buttony do klikania tak jak w levelu 2) to zawsze trzeba podać hasło słowne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 co do drugiego ja bardziej obstawialem 1248 1=2 do 0 2=2 do 1 4=2 do 2 8=2 do 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 (edytowane) 13 ;] ... 14 ... 15 ;] Udalo sie, przeszedles Hackme 3.0 To jest juz koniec, nie ma juz nic... Teraz idz sie pochwal na forum ;PP Fajny jestem? ;] Edytowane 5 Czerwca 2005 przez ParanoiK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Hmmm narazie do levelu 4 doszedłem bez trudu. Mam nadzieje że dalej pójdzie mi równie dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 No mada faka var nick='unknow';var x=nick.length/2;function spr(){var fraza='laowi';twoje=document.getElementById('haslo').value;if (twoje==fraza.substring(x,x+2)+fraza.substring(2,3)+fraza.substring(0,2)) {alert('Ok!'); self.location=twoje+'.htm';} else {alert('Zle haslo...');}} x to napewno = 3 a co dalej? Te podciagu dalej nie moge rozwikłać:> --- Haslem bedzie liczba czy wyraz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Fajny jestem? ;] Nooooo;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 (edytowane) x to napewno = 3 a co dalej? Te podciagu dalej nie moge rozwikłać:> --- Haslem bedzie liczba czy wyraz? 1481980[/snapback] wyraz 7 level [; Edytowane 5 Czerwca 2005 przez Cooli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Podpowie ktoś z 4 lvl'em ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 No mada faka var nick='unknow';var x=nick.length/2;function spr(){var fraza='laowi';twoje=document.getElementById('haslo').value;if (twoje==fraza.substring(x,x+2)+fraza.substring(2,3)+fraza.substring(0,2)) {alert('Ok!'); self.location=twoje+'.htm';} else {alert('Zle haslo...');}} x to napewno = 3 a co dalej? Te podciagu dalej nie moge rozwikłać:> --- Haslem bedzie liczba czy wyraz? 1481980[/snapback] Zeby poznac hasło musisz wiedziec jak działa funkcja substring ;). Trudne to nie jest mozna sie domyslic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas78 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 o ! i to jest przykład gry sprawiającej sporą przyjemność mimo braku rozbudowanej grafiki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 (edytowane) Pomoże ktoś w 4 levelu. ?? Update; Level 5 Edytowane 5 Czerwca 2005 przez Junior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zeby poznac hasło musisz wiedziec jak działa funkcja substring ;). Trudne to nie jest mozna sie domyslic. 1482137[/snapback] http://java.sun.com/j2se/1.4.2/docs/api/ja...int%2c%20int%29 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Moze mi ktos podac z jakiego dzialania wychodzi te piekne 1245???????? W tym momencie padlem. 1481649[/snapback] Zadanie 2 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 do lvl5 bez problemu doszedlem i teraz nie wiem co dalej, nie znam php i nie wiem jak sie do tego dostac - ktos moze podpowiedziec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Hint: W lvl 5 znajomość php nie jest jakoś szczególnie potrzebna. Jest on bardziej na kombinowanie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 (edytowane) Wisze na 7 lvl - jakis hint (znalazlem ciasteczka ale nie widze wskazowki co do hasla ;/) UD: lvl8 (moglem sie szybciej domyslic, ze w siodmym o to chodzilo, to sztuczka stara jak swiat ;)) UD: lvl11 (szybko idzie potem ;)) Edytowane 5 Czerwca 2005 przez ajgon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Nie jaze 3-go poziomu :/ var nick='unknow';var x=nick.length/2;function spr(){var fraza='laowi';twoje=document.getElementById('haslo').value;if (twoje==fraza.substring(x,x+2)+fraza.substring(2,3)+fraza.substring(0,2)) {alert('Ok!'); self.location=twoje+'.htm';} else {alert('Zle haslo...');}} nick ma 6 znakow, wiec x=3 potem twoje to haslo ktore rowna sie fraza a fraza jest laowi w funkcji substring ktora kaze wywalic pierwsze 3 i 5 litere. Zostaje W Co potem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 (edytowane) Nie jaze 3-go poziomu :/ var nick='unknow';var x=nick.length/2;function spr(){var fraza='laowi';twoje=document.getElementById('haslo').value;if (twoje==fraza.substring(x,x+2)+fraza.substring(2,3)+fraza.substring(0,2)) {alert('Ok!'); self.location=twoje+'.htm';} else {alert('Zle haslo...');}} nick ma 6 znakow, wiec x=3 potem twoje to haslo ktore rowna sie fraza a fraza jest laowi w funkcji substring ktora kaze wywalic pierwsze 3 i 5 litere. Zostaje W Co potem? 1482353[/snapback] SPOJLER ! http://ostr.org/~antstd/spo.txt Edytowane 5 Czerwca 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 (edytowane) Jestem na 15 i nie bardzo mam pomysl - w sumie, powinienem od dwoch godzin pisac programy a nie meczyc to dziadostwo :mur: - podzieli sie ktos haslem na PM ? (nie chce mi sie lamac tego brute forcem) Edytowane 5 Czerwca 2005 przez ajgon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Ktos mi da jakiegos hinta do lvl5 z tym php ? w zrodle pustki tylko nazwa pliku php, ale jak do tego pliku sie dostac ? Zgadywanie hasla raczej odpada ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udalo sie, przeszedles Hackme 3.0 To jest juz koniec, nie ma juz nic... Teraz idz sie pochwal na forum ;PP No to niniejszym sie chwale ;) Kurde, mialem projekt pisac... ehhh... szatany :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...