Prog Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) lvl 12 [] Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez Prog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Rados jakbym nie wiedzial wogule co to kod zrodlowy to jka bym sobie wlaczyl ten kod i skopiowal ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 lvl 13 [] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morf Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) Mega haXor spoiler do 1 :lol2: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « cos=document.getElementById('haslo').value; cos==document.title Troche liniowa ta gierka i mało NPC'ów :/ Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez Morf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 a gral ktos kiedys w www.hackthissite.com ( teraz nieistnieje ) ? Tam imho byly troszke trudniejsze zadanka.... duzo rzeczy bylo powiazanych z bazami danych ( wyciaganie hasel, sql injection etc. ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Z tym też jest niezła zabawa. Jak na razie to z braku wolnego czasu stoję na 13 lvl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 no i utyknołem na 4 levelu O_o nie potrafie zrozumieć wskazówki. Proszę o jakąś małą pomoc z tym "i" itd. <html><head><title>Hackme 3.0 - by Unknow</title></head><body text="white" bgcolor="black" link="yellow" vlink="yellow" alink="yellow"> <script> function koduj(co){ var alfabet='abcdefghijklmnopqrstuwxyz'; var haslo=''; for (i=0; i<=co.length-1; i++){ haslo+=co.substring(i,i+1)+alfabet.substring(i,i+1); } return haslo; } function spr(){ twoje=document.getElementById('haslo').value; if (koduj(twoje)=='aanbacndaesf') { alert('Haselko poprawne!'); self.location=twoje+'q.htm';} else {alert('To nie do konca to haslo :/');} } </script> <h3>Hackme 3.0 - level #4</h3> Podaj haslo: <input type="password" id="haslo"> <input type="button" onClick="spr()" value="Go!"> </body></html> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rados Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Shiningami: Proste :-P Jak chcesz to ci prześle podpowiedź na pm, bo albo nie umiem używać tego spoilera albo coś z moją super maszyną - nie lubi forum bo się na nim cały czas wiecha :F Kłopociki z lvl 5 drobne mam - error 404 page not found heeeh Róbcie, róbcie - to hackme róbcie: http://unitedcrew.net/hackme.php Wytłumaczcie jak używać tego spoilera może coś źle robie choć wątpie :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) mam problem z 11 :-| <html><form action="http://www.uw-team.org/hm3next/loguj.php" method=post> login<input type="text" name="Login"> <br>haslo<input type="text" name="Haslo"> <br>data<input type="text" name="data" > <br><input type="submit" value="loguj"> </form> </html> ale wciaz mam brak autoryzacji nie znam sie za bardzo na html'u wiec prosze o podpowiedz gdzie robie error ;) spoiler mi tez nie dziala Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Shiningami: Proste :-P Jak chcesz to ci prześle podpowiedź na pm, bo albo nie umiem używać tego spoilera albo coś z moją super maszyną - nie lubi forum bo się na nim cały czas wiecha :F Kłopociki z lvl 5 drobne mam - error 404 page not found heeeh Róbcie, róbcie - to hackme róbcie: http://unitedcrew.net/hackme.php Wytłumaczcie jak używać tego spoilera może coś źle robie choć wątpie :F to hackme mnie wkurza [; pytanie "jak mial na imie napoleon" pisze ze napoleon a tu error :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rados Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Oczywiście, że Napoleon miał na imie Napoleon ale zmienna bad_pass to ciekawe! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 to hackme mnie wkurza [; pytanie "jak mial na imie napoleon" pisze ze napoleon a tu error :/ To pisz bonaparte :D albo przegoogluj troche może chodzi o jakieś drugie imie :D przecież napoleon to mógł być pseudonim artystyczny rotfl albo może chodzić o wyspe Św Heleny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rados Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Na 100% chodzi o imię Napoleon ale trzeba zapisać i troche poprawić tą stronkę :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 mam problem z 11 :-| <html><form action="http://www.uw-team.org/hm3next/loguj.php" method=post> login<input type="text" name="Login"> <br>haslo<input type="text" name="Haslo"> <br>data<input type="text" name="data" > <br><input type="submit" value="loguj"> </form> </html> ale wciaz mam brak autoryzacji nie znam sie za bardzo na html'u wiec prosze o podpowiedz gdzie robie error ;) spoiler mi tez nie dziala Datę musisz zapisać w kodowaniu MD5. Nie wprost. Poza tym masz błędy w kodzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) Datę musisz zapisać w kodowaniu MD5. Nie wprost. Poza tym masz błędy w kodzie...juz sobie poradzilem ;) wczesniej date podawalem juz zhashowana, bledem bylo to ze napisalem dwa slowa z duzej litery :-P lvl 12, 13 ;) Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 W 13 mam problem z interpretacją funkcji document.getElementById('kod').value Może ktoś pomóc ? ? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) W 13 mam problem z interpretacją funkcji document.getElementById('kod').value Może ktoś pomóc ? ? ? ta funkja az tak bardzo sie w tym przypadku nie przejmuj :rolleyes: zwroc uwage na sam script :D update: level #14 i 15 ;) oooo$$$$$$$$$$$$oooo oo$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$oo o$ $$ o$ o $ oo o$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$o $$ $$ $$o$oo $ $ "$ o$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$o $$$o$$o$"$$$$$$o$ o$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$o $$$$$$$$ $$$$$$$ $$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$ """$$$ "$$$""""$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ "$$$ $$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$" "$$$$$$ooooo$$$ o$$$oooo$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ o$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$"$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$" " """" $$$$ "$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$" o$$$ o$$$o $$$"$$""$$$$$$""""$"" o$$$ $$$$o o$$$" "$$$$o o$$$$$$o"$$$$o o$$$$ ""$$$$$oooo "$$$o$$$$$$$$$ "$"" ""$$$$$$$oo $$$$$$$$$$ """"$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$" "$$$$oo Udalo sie, przeszedles Hackme 3.0 To jest juz koniec, nie ma juz nic... Teraz idz sie pochwal na forum;PPthe end :D wlasnie jestem na #7 w hackme1.0 jutro sie zabieram za 2.0 ;) Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...