yasin Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 prostackie, kto tak wogole teraz zabezpiecza dane :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theboo Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 jakakolwiek wskazówka do 10? :| jak sie w ogóle do tego zabrać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 jakakolwiek wskazówka do 10? :| jak sie w ogóle do tego zabrać? 1483024[/snapback] Rzuc okiem na ciasteczka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 (edytowane) Odnosnie LVL3: 1. zapisz stronke na hdd 2. mala modyfikacja skryptu 3. uruchom i samo poda Ci haslo :D Zobaczymy co dalej :) Edit: LVL 6, eh.. za pozno na myslenie, jutro w pracy sie pobawie Edytowane 5 Czerwca 2005 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
42ne Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Super zabawa! Jestem na 5lev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 A ja jak stanęłem na 4, tak stoję. Nie wiem co oznacza te i<=co.length-1, oraz te i++ :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theboo Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 od czego masz google ;))) ja wreszcie przy 13 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 4 lvl - jak przejsc :mur: ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Czuje sie teraz zle na forum... Same hackery czychajace na moje xxx ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Czuje sie teraz zle na forum... Same hackery czychajace na moje xxx ;] 1484549[/snapback] YYYmmm... poca wlasnie cie shackowalem.... dali mi twoje IP: wiesz... 127.0.0.1... fajne :P Fajne masz xxx- nawet mam identyko wiesz?? :P :o I takie same progsy masz na dysku jak ja...a o grach nie wspomne :P Zart... ale tak na serio to sie BOJ HAKJERÓW Z TWEAKA !! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 rewelacja!!! 6 level Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woocash_lp Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Da ktos mała podpowiedz do #6 lvl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 (edytowane) ja również stoję na lvl 6, niby znalazłem plik z hasłem, wiem również gdzie trzeba je wpisać, ale.. no właśnie - nie wiem jak mam je rozszyfrować :( heh jednak nie było trudno ;) Edytowane 9 Czerwca 2005 przez aRczii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woocash_lp Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 To podasz jakąś wskazówkę ? Proszę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 (edytowane) nie wpisuj nic w nazwisku, daj szukaj.. później zauważysz że skrypt szukania jest w podkatalogu /skrpyty/ więc czemu by go nie podejrzeć? zapewne szybko znajdziesz hasełko, zakodowane prostym algorytmem, google zawsze pomoże.. później już z górki.. pozdrawiam Edytowane 10 Czerwca 2005 przez aRczii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cafe Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Prosze tylko o 1 pomoc, w jakis plikachw PHP sa zapisywane hasła? Potrzebne do 5 etapu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Normalnie, a jak mają być? ;] W tym wypadku są pod zmiennymi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 kurde, stoje na 4 lvl, ide sie przespać i może jutro rano wpadne na odpowiedź może ktoś poda jakąś malutką wskazówke do czwartego? ;) a gra jest bardzo wciągająca, chyba jutro spędze cały dzień przy niej dopóki jej nie skończe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jul23 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 ja jestem na 5 levelu i stoje :D jeśli ktś może mi przesłać namaila lekka pomocco gidze i jak szukać przy dalszych haslekach to wielkie dziekii czekam :D jul23@inds.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterOfPuppets Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 jak zrobić 5???? miże jakiś hint???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winuhux Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 poszukajcie na tym forum tam są bardzo ładne podpowiedzi http://www.uw-team.org/forum/ ps. jestem na ósmym i ide spać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rados Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 prostackie, kto tak wogole teraz zabezpiecza dane :]Hackme musi być łatwiejsze od prawdziwych zabezpieczeń, bo by nikomu nie było potrzebne ;-) Takie z was h4xI00ry? To spróbujcie tego http://unitedcrew.net/hackme.php :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 <html><head><title>hackme</title></head><body alink="yellow" bgcolor="black" link="yellow" text="white" vlink="yellow"> <script language="JavaScript1.2" type="text/javascript"> function spr(){ cos=document.getElementById('haslo').value; if (cos==document.title) {alert('Haslo poprawne!'); self.location=cos+'x.htm'; } else {alert('Zle haslo...\nZerknij w zrodlo... wystarczy umiec czytac :)');} } </script> <h3>Hackme 3.0 - level #1</h3> <form name="forma"> Podaj haselko: <input id="haslo" type="password"> <input onclick="spr()" value="Lecimy dalej!" type="button"> </form> </body></html> to jest to zrodla do 1lvl nie smiejcie sie :D ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 to jest to zrodla do 1lvl nie smiejcie sie :D ^^ Zerknij w zrodlo... wystarczy umiec czytac To nie jest takie trudne. Przyjemnie będzie jak ktoś zrobi za Ciebie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 lvl6: "Przeciazona baza danych - tak to z TPSA bywa :P" - dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 KaxxL zerknij do spoilera » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « <html><head><title>hackme</title></head><body alink="yellow" bgcolor="black" link="yellow" text="white" vlink="yellow"> <script language="JavaScript1.2" type="text/javascript"> function spr(){ cos=document.getElementById('haslo').value; if (cos==document.title) {alert('Haslo poprawne!'); self.location=cos+'x.htm'; } else {alert('Zle haslo...\nZerknij w zrodlo... wystarczy umiec czytac ');} } </script> <h3>Hackme 3.0 - level #1</h3> <form name="forma"> Podaj haselko: <input id="haslo" type="password"> <input onclick="spr()" value="Lecimy dalej!" type="button"> </form> </body></html> to jest to zrodla do 1lvl nie smiejcie sie :D ^^ skup sie na pogrubionym tekscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) lvl 6 [] UD: lvl 7 [] Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez Prog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) Zerknij w zrodlo... wystarczy umiec czytac To nie jest takie trudne. Przyjemnie będzie jak ktoś zrobi za Ciebie? Ja sie spytalem czy to jest txt zrodlowy :) Arnie skupiam SIE!! :D :) thx a to cos to cosinus ? :D Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez KaxxL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) Nie cos to po prostu coś. UD: lvl 10 [] Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez Prog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rados Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja sie spytalem czy to jest txt zrodlowyKaxxL: człowieku wpisać w google kod źródłowy i kliknąć w pierwszy link to taki problem ;-) Nie no jak się szuka i szuka i nie można znaleźć to rozumiem, bo może ktoś ma coś co ci potrzebne akurat pod ręką ale tak to lepiej nie bierz się za żadne hackme itp, bo mało w tobie inicjatywy. No dobra dam ci już konkretnego linka :P Kod_źródłowy Przyjmując, że html to też język programowania, bo java i php to napewno odpowiedz sobie czy to jest ten kod źródłowy :-) BTW: Stoje na lvl 5, ponieważ nie mam czasu już - lekcje musze robić :-( Dla żądnych wyzwań: http://unitedcrew.net/hackme.php Jak takie z was haxiory to róbcie to co wyżej podałem ;-) Parę osób przeszło niby całe uw hackme to z przyjemnością zobacze nicki ludzi z tweaka w rankingu tamtejszego hackme. Podpowiedź w 2 lvl jest troche myląca :P Niektórzy to nieznają kolejności wykonywania działań i wymieńkają na pierwszym lvl :D A może by tak zrobić przyklejony o wszelkich hackme? :) Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez rados Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...