michalak Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Posiadam P4 423 1,4 Ghz i posiadam kiepski cooler(55-59 stopni stress) i chciałbym kupić coś mocniejszego. Na giełdzie powiedział mi taki jeden że 423 a 478 różnią sie tylką jądrem a zapisni te same. No więc pytanie. Czy moge kupić TT volcano 7+? Czy będzie ono pasowało??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Uważam, że tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 a jakich temperatur mam się spodziewać na TT volcano 7+? zejde poniżej 45 w stress? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Nie lepiej skonstruowac jakies WC? Ten odkurzacz troszke glosno chodzi na max. obrotach.. Czy az o 10-14 stopni zejdziesz to nie wiem. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 WC sie boje(musze sie oswoić najpierw) kupie na poczekaniu coolermastera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Sądze, że na Volcano 7+ spokojnie zejdziesz poniżej 50stopni (może navet na medium obrotach :). Przecież to 'tylko' 1.55GHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 z jakas zajebista pasta moze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...