greenhorn Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 niewiem co sie dzieje mam maxtora 120GB 8MBcache ATA133 , plyta MSI nforce2 dzisiaj jak chcialem odinstalowac program graficzny pojawily sie bledy, gdy wszedlem do katalogu z plikami programu znalazl sie tam katalog w ktorym podczas wchodzenia pojawial sie kominukat: ---- "sciezka do katalogu" nie jest dostepny. Bład wykonania operacji inpage. ---- troche sie wkurzylem, chcialem zapuscic scandiska jednak zakonczylo sie to komunikatem 'system windows nie byl w stanie dokonczyc sprawdzania' dysku. inne partycje przeskanowal bez problemu, mam takze O&O defrag V6, jednak odpalenie programu zakonczylo sie 'error message, Niemozna nawiazac polaczenia poniewaz komputer docelowy aktywnie go odmawia' nieiwem o co biega? dysk mi sie spieprzyl czy co? mozna jakos go sprawdzic? aha jak wejde jeszcze w ustawienia pamieci wirtualnej (mam win2000pro) to tam widac 700MB wiecej dostepnego miejsca niz w moj komputer, troche to dziwne. co myslicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 ...aha jak wejde jeszcze w ustawienia pamieci wirtualnej (mam win2000pro) to tam widac 700MB wiecej dostepnego miejsca niz w moj komputer, troche to dziwne. co myslicie?... Swap na dysku. Testowanie zaczalbym od pamieci, wcale nie jest powiedziane ze to dysk musi byc.Wiele tego typu bledow zapisu/odczytu pojawia sie kiedy pamiec sypie bledami.Zapusc memtesta najpierw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greenhorn Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 ze jak? mow jak do czlowieka a nie konia;) daj namiary lub nazwe progza czym to sprawdzic to sprawdze a rozmiar swapa zmienialem , nic nie dalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greenhorn Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 (edytowane) zrobilem 2 memtesty (memtest86+) i wszystko cacy. odpalilem hd_tune i znalazl 1 blad na poczatku, ale nie dopisal do damage , dziwne... Edytowane 4 Czerwca 2005 przez greenhorn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greenhorn Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 mam pytanie, czy sformatowanie partycji moze cos dac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Da sie :) Zajrzyj tutaj: http://forum.purepc.pl/index.php?act=ST&f=...=0#entry1500573 Mialem taki sam problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...