safek43 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 pupłem nową płyte i mam stary zasilacz 20 pinowy a płyta ma weiscje 24 pin. co mam zrobic zeby było dobrze ??? prosze o szybką odpowiec . czy pomoze ty jakas pzeisciówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Jest przejściówka. Na allegro, sklepy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 wepnij tak zeby zostaly 4 wolne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 mobo moze nie wstac zalezy czy jest zgodne ze specyfikacja ... btw o jakich 24 piny mowimy ? 20+4 czy 24 in one ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...