Skocz do zawartości
lodoo

Szybki Wybór - Co Brać?

Rekomendowane odpowiedzi

Witka!!

ktora z tych 3 pamieci brac do nastepujacego configu??:

2x256 DUAL

NF7 rev2

atXP 1700+ JIUHB (@2400MHz)

radeon 9500pro

enermax 465

HYNIX:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53358095

TwinMOS:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53427349

Kingmax:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53581411

lub cos innego w podobnej cenie poradzcie...

ma to byc krecone ale niewiele.. tak 210MHz DDR raczej max...

Edytowane przez lodoo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tego co widze to ja proponuje te twinmosy jesli dokladnie tak samo wygladaja jak na fotkach. to znaczy ze sa na bh5 utt ! :) a hynix dt d43 wczoraj kumpel znajomy mial i na maxa szly 440mhz cl3.3.3.11 2.9v :/ a kingmax to lipa odradzam! pozdro!

Edytowane przez Pixelik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam TwinMosy, bo maja cl 2.5, a na 210 to poleca bez żadnego ale.

1481948[/snapback]

Bzdura, nie można polecać tego co się ma tylko to co jest lepsze. Moje Hyny jadą z CL 2,5 przy 240 więc po co tu się chwalić 210 mhz...

Założę się, że nie są to twiny na bh-5, więc pozostają tylko Hynixy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bzdura, nie można polecać tego co się ma tylko to co jest lepsze. Moje Hyny jadą z CL 2,5 przy 240 więc po co tu się chwalić 210 mhz...

Założę się, że nie są to twiny na bh-5, więc pozostają tylko Hynixy.

1482026[/snapback]

Dokładnie tak jak mówi przedmówca... Nie ma szans żeby były na BH-5... Twin-Mosy były zarąbiste, ale jeszcze za czasów M-teców i BH-5... Wszystkie inne to szmiry jakich mało... Aczkolwiek z Hynixami jest podobnie... Ja miałem takie które robiły FSB 280 na 2.8V przy 2.5-3-3-6 1T, a kumpel który kupił godzinę po mnie w tym samym sklepie robił ledwo na 2.9V 250... Także to kwestia szczęścia jeszcze jest...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym u pana arche nie kupował. To jest jego drugie konto. O ile dobrze pamiętam pierwsze zostało zawieszone...

1482258[/snapback]

Co ty pieprzysz ...

Niestety kogoś tak wysokie obroty najwyraźniej skusiły - w dniu 21 maja około godziny 12.30 dokonano włamania na nasze konto – na szczęście reakcja Allegro była bardzo szybka i konto natychmiast zablokowano – postępowanie wyjaśniające potrwa prawdopodobnie sporo ponad miesiąc – w takim wypadku korzystając z rad udzielonych mi na forum allegro przez innych Allegrowiczów którym zdarzył się taki przypadek założyłem nowe konto i zapraszam ponownie na zakupy. Wracamy bogatsi w nowe doświadczenia, z większą motywacją do działania i walki o względy klientów.

Tutaj link: ARCHE - oszust który chciał ich okraść ;)

Edytowane przez Trendzik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi