Gość Amd_Powered Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 ja robilem frezem w dremelu i wszystko bylo ok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lio_lio Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Jeśli nie chcesz się bawić w szlifowanie a chciałbyś jakoś zabezpieczyć wentylator, który zapewne znajdzie się w tej dziurze i przy okazji ją zakryć to polecam Ci 1488014[/snapback]Czy ja wiem. Ten grill taki jest mało estetyczny. Swego czasu na Mod-Planet była recenzja tego grilla -> KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 nawet nawet to wyglada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 nawet nawet to wyglada... 1492098[/snapback] czy ja wiem... moze nie z czerwonym... mnie sie nie podoba :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 fuj. paskudne te grille.... chyba ze ktos robi industrial-moda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.a.r.c.e.l Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 No podobny grill tylko plastikowy i trochęę większy to mam w wc, ale takim wc w domu. Robić kibel z kompa?? Zależy jak kto lubi. Ja wyrwałem blache z góry obudowy i też mam "industrial" moda wydanie śmietnikowe, ale przynajmniej temperatura w kompie mi spadła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 ladny czy nieladny, kwestia gustu, ja go nie zaloze nie ze wzgledu na estetyke bo moje ramki mi sie bardziej podobaja ale przedewszystkim przez to ze bedzie halasowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brucek Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 (edytowane) W przypadku zakrywania dziury może nie będzie za bardzo estetyczny. Ja go dałem od spodu i zastąpiłem nim filtr akasy, który ograniczał przepływ powietrza. Wygląda to tak: A co do tego, że generuje dodatkowy hałas, to nieprawda. Zresztą w tym teście jest to wyraźnie napisane Edytowane 12 Czerwca 2005 przez brucek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...