mkarkocha Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Mam kontroler SCSI Adaptec AIC-7895 68pin jest to jeśli się nie myle UW SCSI. I ciekawi mnie jakie dyski mogę do niego podpiąć. Czy wszystkie na 68pin będą działać? Czy inne z przejściówkami będą działać? czy tylko te UW SCSI na 68pin? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Oile mnie pamięć nie myli SCSI jest kompatybilne w dół. I to jest UW ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkarkocha Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 czyli wszystkie 68pin powinny działać tylko niektóre nie z pełną szybkością? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Jeśli scsi II no to z taką będzie działać. Z tego co wiem to ciężko jest z przejściuwką UW na inne typy scsi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...