lelu123 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Mam nagrywarke TEAC 52x24x52 i od jakiegos czasu kiedy wloze jakas plytke to strasznie zwalnia mi system. Probowalem ja wyczyscic, zmienilem jej biosa i nic nie pomoglo. Jesli ktokolwiek sie orientuje co to moze byc to bede bardzo wdzieczny za informacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Może udma masz wyłączone :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas78 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 albo geniusze w sklepie podpieli ci nagrywarę pod tą samą taśmę, co dysk twardy <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelu123 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 hej wlasnie o to chodzi ze jest dobrze podlaczaczony, strasznie ciezko czyta te plyki zawiesz sie itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udma masz włączone czy nie :>? Może nowszy bios wgraj do niej :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...