Skocz do zawartości
Szymoon

Woz marzen

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie, dwie sprawy. Jaki chcielibyscie miec samochod, ale prawie napewno nie bedziecie miec. Oraz jaki chcielibyscie miec samochod, ktory jest w waszym ewentualnym zasiegu finansowym.

U mnie

Bugatti Royal Typ 41

A z tych w zasiegu to

Peugeot 406 coupe

Saab 9-3

Lincoln Continental 4 do 6

Cadillac Eldorado 71-76

W tych poza zasiegiem nie wymieniam limuzyn, bo to zdna frajda miec taka kobyle, jak juz mam kase to kupuje cos co wyroznia sie nie tylko rozmiarami :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam wole OPEL OMEGA z silnikiem V8 od lotusa esprita - widzialem to cacko w akcji jak uciekala przed policja - hyhy biedni policjanci przy 200km/h wymiekli podczas gdy omega juz dawno byla kilka kilometrow przed nimi

ewentualnie opel SIGNUM z turbo silnikiem !!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieosiągalne: (baardzo drogie)

Lamborghini Diablo lub Muncielago

Ferrari 550

Prawie nieosiągalne (np. używane mogą być osiągalne): (pow 300tys. zł.)

Jeep Grand Cherooke (nowa wersja)

BMW M5

AUDI S6 lub S4 (RS6 / RS4 - mniej osiągalne)

Osiągalne (ale bardziej używane niż nowe): (ok. 100tys zł)

Alfa Romeo 156 2.5l

Saab 9.3 SportSedan 2.0l

BMW 316/318

Możliwe (w tej chwili niestety jestem zdany na starszych, bo niestetety jeszcze nie zarabiam, jednak myślę nad zmianą samochodu, bo mój Fiat Uno zdecydowania nie odpowiada moim potrzebom)

rozważam tylko samochody używane roczne lub dwuletnie, bo są połowę tańsze od nowych - jednak jeszcze nie upatrzyłem konkretnego modelu, myślę o cenie do 40 tys.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nie robią takiej wersji...  :(

Kiedyś jechałem na stopa właśnie taką Borą. Nie mam pojęcia czy takie robią seryjnie czy nie, ale ta była po prostu wspaniała. Zresztą w VW wszystko jest tak proste w konstrukcji, że dobry mechanik wstawi inny silnik VW bez większego problemu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi