Skocz do zawartości
Szymoon

Woz marzen

Rekomendowane odpowiedzi

Heh, ja nie jestem aż takim maxymalistą... Mój car nie musi być drogi, wytarczy, że ładnie wygląda...

Honda Civic:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Honda S-2000:

Dołączona grafika

Toyota Celica GTS :

Dołączona grafika

Dobra, starczy, bo jeszcze ktoś zawrotu głowy dostanie...:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam bym chcial tylko BMW 7 albo Mercedesa klasy S  :D

Szczególnie Mercedes S z silnikiem V12 bi turbo 500ps. Od 0-100km/h to nawet porsche zostaje z tyłu !! Nowe BMW 7 nie podoba mi się tak bardzo, wybrałbym poprzednią wersje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nie robią takiej wersji...  :(

Kiedyś jechałem na stopa właśnie taką Borą. Nie mam pojęcia czy takie robią seryjnie czy nie, ale ta była po prostu wspaniała. Zresztą w VW wszystko jest tak proste w konstrukcji, że dobry mechanik wstawi inny silnik VW bez większego problemu :)

Wiesz nowoczesne rzeczy mało kiedy są proste w konstrukcji... :(

A co do przekładki silnika, to chyba jest możliwa bez zbędnych komplikacji. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mitsubishi Lancer evo 6 TM.

Dotego 50tys na tuning i kradziona turbine z wozow WRC(4 bara) i 600KM spokojnie wyciagne z silnika 2.0:DDołączona grafika

a tak w sferze realnosci to skode octavie RS ktora jest strrasznie poddatna na tuning:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eh, mi by wystarczył "zwykły" focusik rs, i tak w moim miasteczku niewiele (jak już 8) ) bryczek miało by szanse. poza tym, qrde, cholernie mi się podoba prostota i doskonałośc tych kształtów.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

wóz ten ma 2 litry pojemności, wersja ST - 170KM (bez turbo), wersja RS (turbo) na dzieńdobry ma 200KM, tyle z fabryki, do tego należy dodać ewentualny tuning, chociaż mi by ręka zadrżała jakbym miał to cudeńko jeszcze dobajerzać 8) . czystość kształtu ponad wszystko 8) , śmierć choinkom :twisted:

aha, dodam jeszcze, że waży niecale 1200kg (lżejszy od skody fabii 8O ), więc zasady fizyczne typu moment bezwładności na niego nie działają :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może się będziecie śmiać ale jak będziemy mieć z narzeczoną kasę po spłaceniu mieszkania to prawdopodobnie kupimy albo wartburga z silnikiem golfa (jeśli mało kasy) lub jakies zadbane volvo serii 240 (nie pamiętam dokłądnie jak szły te oznaczenia) ale koniecznie benzyna, bo każde z nich będzie na gaz robione...

A jak bym miał duzo kasy (choć dużo to pojęcie względne) to byśmy mieli 2 autka :

ona forda ka (bo jej się podoba)

a ja bym jeżdził np. Oplem Zafirą, który by też służył za autko na wakacje (z jakimś benzynowym silnikiem 2,0 Czy jaki tam najmocniejszy robią)...

A jak bym bym już baardzo bogaty to się dopiero wtedy zastanowię co by sobie kupić, pewnikiem dla brata by poleciał Shelby gt500 a dla mnie jeszcze nie wiem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bmw m3 albo m5 może lepiej od razu stuningowane przez hartge mk motorsport albo alpinę, 911 super jechalismy na samcza impreze do kumpla na działkę i widzieliśmy taką czarną 911 carrera 4 z zaj**blądyną a tak kiedyś to polecam omegę z turbo dieslem 2.5 w kombiaku -super sprawa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi