sinus Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 mam zamiar w najbliższym czasie zwiększyć napięcie na procku na maxa, bo nie chce przecinać zwor, i musze zmnienić mojego jamicona :wink: myślałem o wc na bloku z 4max albo z siliconvalley. który lepszy, i jaka jest różnica między miedzianymi a aluminiowymi? ale to duży kłopot i jak tata zobaczy coś takiego w moim kompie to sie chyba przewróci! :lol: :lol: :lol: więc myslałem o zamontowaniu zalmana 6500 albo 6000 czy dają rade jak skręce kompa na 2100xp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 hmm bedizehs mial cieplo na zalmanach :D blok lepshy od mate-a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Jeśli chcesz naprawde kręcić i dawać duże napięcia musisz się zabezpieczyc w naprawde dobre chłodzenie. WC konieczne. www.bloki.wodne.prv.pl - profesjonalny sklep kupisz tam wszystko co potrzeba :) Mate górą :D Pamiętaj, ze duże napięcia skracają życie procka. po wyzej 1.85v nie powinno się przekraczać. Tz możesz ale skrócisz życie procka. A różnica po miedzy blokiem miedzianym a aluminiowym jest taka, że miedz lepiej odprowadza ciepło. Pozdrawiam Quest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucaramanga Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 mimo ze strasznie lubie coolery zalmana to jednak przy 2100+ bedzie juz goooraco. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 to znaczy tak podejżewam że będzie 2100xp :oops: bo w tej chwili mam fsb=150 a moge jeszcze dzwignąć tylko do 160. jak będzie wtedy chodził procesor i jakmagę jeszcze go podkręcić? może zmienić bios? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Sh4bel=- Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 A jak juz koniecznie musisz miec AC to lepiej kup Volcano 7+.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 to znaczy tak podejżewam że będzie 2100xp :oops: bo w tej chwili mam fsb=150 a moge jeszcze dzwignąć tylko do 160. jak będzie wtedy chodził procesor i jakmagę jeszcze go podkręcić? może zmienić bios?masz ecs wiec nie mozesz podniesc napiecia na rdzeniu wiec zostaje ci tylko zrobic vmoda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 hmmm... patrz konfig poniżej athlonXP 1600+ 1400@1711mhz [napięcie nie zmienione] [10.5x163/33] temp. 45-53oC titan... przy otwartym oknie dzisiaj[1oC na zewnątrz pomieszczenia i leeki przeciąg w pokoju temp. na pamięci spadła do 17oC normalnie 28oC] [chyba sobie nogi odmroziłem tak wiało hehe... ] sisfot sandra 2003 test proca 6448/2559 . Zima Power !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...