REveAL Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Czy ta karta jest okrojona...czy moze to full werja...bo ja naprawde na tym sie nie znam....czy na dzien dzisiejszy dobra jest?..... chodzi mi o to aby gierki chodzily na max detalach...gierki stare..typu gta 3 gta vice city.....tomb raider 6.... tego typu...nie chodzi mi o dommy 3 ..... czy cena jest dobra...? no i przede wszystkim...czy moj procesor jaki mam w opisie...... Athlon 2000 xp+ wykorzysta karte tak jak powinien? link do karty http://proline.pl/shop.php?prodid=5341505f...132385f32353646 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=ostry=- Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 nie nie jest to okrojona wersja karty 9800pro..jest to pełna 9800pro..na dzień dzisiejszy pograsz sobie na max detalach we wszystkie gry które wymieniłes i sporą czesc nowy ch tutułow..Half Life 1024-768 High Detal pujdzie napewno..masz duzo ramu (nie bedzie przycinek)..twój procesor jest na te czasy dobry ale wpełni nie wykorzyta potencjału 9800pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REveAL Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 (edytowane) nie nie jest to okrojona wersja karty 9800pro..jest to pełna 9800pro..na dzień dzisiejszy pograsz sobie na max detalach we wszystkie gry które wymieniłes i sporą czesc nowy ch tutułow..Half Life 1024-768 High Detal pujdzie napewno..masz duzo ramu (nie bedzie przycinek)..twój procesor jest na te czasy dobry ale wpełni nie wykorzyta potencjału 9800pro 1482574[/snapback] aha....wielkie dzieki za odpowiedz... :) a czy moc zasilacza tez jest istotna?..mam 350 watowy..czy to nie za malo? Edytowane 5 Czerwca 2005 przez REveAL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 aha....wielkie dzieki za odpowiedz... :) a czy moc zasilacza tez jest istotna?..mam 350 watowy..czy to nie za malo? 1482818[/snapback] zależy jakiej firmy jak Megabyte/Codegen/tracer to za mało a jak Modecom/chieftec/sirtec to w sam raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Jeśli masz zasiłkę dobrej firmy jak np.Tagan czy Chieftec to ci wystarczy te 350W.Jeśli masz zasiłkę z budą dodawaną to na pewno nie wystarczy,albo wystarczy na tydzień :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 heh...u mnie na r9800se i zasilaczu "CODEGEN":lol: 250W !!!!! chodził AŻ 8 GODZIN !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...