Gość Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 (edytowane) Potrzebuje jakiegoś małego i prostego programiku do zgrywania fotek z aparatu na kompa i ewentualnie na odwrót. Aparat to Canon A510. Z góry THX Edytowane 5 Czerwca 2005 przez pieklo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 A nie masz WIN XP ? automatycznie powinien sie pojawic wtedy dodatkowy dysk jak podlaczysz aparat. A plytka z sterownikami od aparatu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Nie mam zadnego dysku w winXP ale już chyba wiem dlaczego poprostu jak okrajałem kiedys windowsa nLitem to najprawdopodobniej wyzuciłem obsługe aparatów i kamer cyfrowych (wtedy jeszcze nie miale cyfrzaka i ta opcja nie była mi potrzebna). Następnym razem przy instalacji to zostawie. Teraz używam ZoomBrowser EX ale strasznie syfne to to jest i całe oprogramowanie canona zajmuje sporo miejsca :blink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
degol Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Potrzebuje jakiegoś małego i prostego programiku do zgrywania fotek z aparatu na kompa i ewentualnie na odwrót. Aparat to Canon A510. Z góry THX 1482370[/snapback] istnieje fajny plugin do Total Commandera,niestety nie pamiętam skąd go mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Nie mam zadnego dysku w winXP ale już chyba wiem dlaczego poprostu jak okrajałem kiedys windowsa nLitem to najprawdopodobniej wyzuciłem obsługe aparatów i kamer cyfrowych (wtedy jeszcze nie miale cyfrzaka i ta opcja nie była mi potrzebna). Następnym razem przy instalacji to zostawie. Teraz używam ZoomBrowser EX ale strasznie syfne to to jest i całe oprogramowanie canona zajmuje sporo miejsca :blink:. 1483476[/snapback] Nie lepiej od razu to zrobic? Pół godzinki i po problemie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...