t3ster Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Witam! Mam problem otoz od wczoraj zanika mi moj dysk twarsy! Mam 2 dyski twarde. Wlaczam rano kompa i nie mam dysku D, restartuje kompa nie grzebiac nic przy kompie dysk twardy jest. Dzieje sie tak za kazdym razem? Co to moze byc?:) Pozdriawiam i dzieki za pomoc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sappa Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 No nie pomoge ci ale moze pociesze ze nie tylko ty tak masz :-|. ja mam czasaami to samo i ch... wiedziec czemu. czasami nie wykrywa dysku ale po zwylkym restarcie znajduje. czasami trzeba gop powerem potraktowac zeby sobie przypomial ze ma dysk odpalic a czasami to taka kicha ze trzeba dobrze pogrzebac w budzie zeby sie odpalil :mur: A tak wogole to napisz jaki to dysk a nuz widelec ktos mial to samo z takim dyskiem a tak na slepo to durzo mniejsze zainteresowanie. Moj sztor to baraka IV 80bg ATA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Spróbuj pobawić się makaronami. Poprzepinaj dyski albo odepnij taśme od optyki i użyj jej do zapięcia dysków. Sprawdzisz czy makaron nie jest uszkodzony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sight Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 naj czesciej jak: znika dysk, zostaje nie wykryty lub słychać jak cos w nim klika (klik, klik) jest to wina słabego zasilacza B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 1. Taśma - sprawdź. 2. Zworki - sprawdź. 3. Zasilacz - zmień. 4. Ustawienia BIOS - daj Auto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...