Klimer Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Witam wszystkich mam pewien problem. chozi o napisy/nazwy skrótów na pulpicie. Mozna je ustawic w taki sposob by były tak jabky przeźroczyste i widac było w tle wallpapera. czyli zeby nie było na tapecie kwadracików z wczesniej zdefiniowanym kolorem. Problem polega na tym ze ja mam to ustawione w własciwościach wydajności :/ Możliwe ze mój brat który od czasu do czasu napada mojego kompa cos spiepszył a ze mały to pewnie nie zwrócił uwagi, tyle ze nie chce renstallowac systemu tylko dla takich kwadracików :P zapewne czyms to jest ograniczone moze mi ktoś pomóc? nie wiem jak sie nawet do tego zabrac, tzn gdzie szukac. w wyadjnosci systemu mam ustawione na najlepszy wyglad i dalej problem występuje pozdrawiam Michał Klimowicz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Mój komputer-> właściwości->zaawansowane->wydajność->ustawienia->efekty wizualne-> użyj cieni dla etykiet ikon pulpitu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giera Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) Tak sie składa ze tez i ja mam taki problem jak kolega Klimer z tym ze u mnie nie mozna zrobic takim sposobem jak mowisz WDK bo mam windowsa 2000 Profesional i widac ze nie mam takich opcji :( Pomóżcie !! Z góry dzia Edytowane 21 Czerwca 2005 przez Giera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Też mam Win 2000 i w nim chyba nie można tego wykonać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samuel el Dżekson Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Mój komputer-> właściwości->zaawansowane->wydajność->ustawienia->efekty wizualne-> użyj cieni dla etykiet ikon pulpitu A u mnie w XP to nic niedaje wczoraj siedziałem nad tym chyba ponad 2 godz wszystkie metody co znalazłem w necie sprawdziłem i nic :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Sprobojcie: * Wylaczyc pulpit Active Destkop * ZMienic Tapete * Odsyfic komputer [spyware] * Zmienic w Pulpit -> Wlasciwosci -> Wyglasd -> Scheamt -> Klasyczny albo inne - pokombinowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 u mnie, na klasycznym, po włączeniu tej opcji, pięknie zniknęły czarne badziewia wokół ikonek, wielkie dzięki!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...