Icek_lol Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Witam, mam problem z modemem (speedtouch 330). Modem nie działa i nie chce się usunąc oprogramowanie do niego. Nie mogę też zainstalować go ponownie do poki go nie usune. Probuje usunac oprogramowanie w dodaj/usun programy, ale gdy probuje usunac pojawia sie komunikat "Before continuing, close all active SpeedTouch USB connetions". Probowalem tez w menadzerze urzadzen, ale tez nie przynioslo to efektow. Co mam zrobic zeby usunac oprogramowanie do speedTouch? :mellow: Z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Witam, mam problem z modemem (speedtouch 330). Modem nie działa i nie chce się usunąc oprogramowanie do niego. Nie mogę też zainstalować go ponownie do poki go nie usune. Probuje usunac oprogramowanie w dodaj/usun programy, ale gdy probuje usunac pojawia sie komunikat "Before continuing, close all active SpeedTouch USB connetions". Probowalem tez w menadzerze urzadzen, ale tez nie przynioslo to efektow. Co mam zrobic zeby usunac oprogramowanie do speedTouch? :mellow: Z gory dziekuje 1482493[/snapback] wydilejtuj recznie, restart, ponowa instalacja, tym razem najpierw zainstaluj dopiero pozniej podlacz modem POZDRO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icek_lol Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 nie dziala:/, jak instaluje i chce sie polaczyc z netem to pisze ze nie wyszukal zadnego modemu(czy cos takiego) :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Spróbuj z trybu awaryjnego, a swoją drogą podaj model płyty i system operacyjny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icek_lol Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 system windows xp pro, model plyty glownej? plyta glowna: Award PCI/PNP 686 (nie wiem czy o to chodzi) sproboje usunac z systemu awaryjnego. <_< Dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Ściągnij sobie Everesta i zobacz jaka masz płytę główną. Prawdopodobnie to coś na Via więc najpierw zainstaluj świeże stery do płyty głównej z Viaarena a dopiero później stery modemu. Tak w ogóle to jeśli problem dotyczy Neostrady to w większości przypadków odradza się instalowanie aplikacji dostępowej TP. Wystarczą same stery modemu i zwyczajna konfiguracja połączenia dial-up. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icek_lol Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 w trybie awaryjnym zainstalowalem oprogramowanie i jak podlaczylem modem to migala czerwona kopntrolka pod napisem USB :/ a ta plyte glowna to ci podalem ta co nie trzeba :oops: plyta glowna: Gigabyte GA- 8IPE1000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icek_lol Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 dzieki za pomoc:) problem rozwiazany :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 To jeszcze podaj jak go rozwiązałeś. Przyda się innym :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icek_lol Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zainstalowałem nowe sterowniki do płyty glownej, poznije w trybie awaryjnym usunalem stery do modemu i normalnie je ponownie zainstalowalem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...