shafran Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 słyszałem że coś z powyższego jest możliwe i to tego chyba szybsze jeśli chodzi o plik wymiany, podstawowe pliki windy...ram nie jestem pewien jak sie mają predkość i czas dostępu ddrów 400 w dualu przypuśćmy do właśnie pendriva.. słyszeliście może o tym, możecie zapodać jakiegoś linka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 NIe wiem jaką prędkosc mają pendrive'y ale wystarczy że USB jest wolniejsze od HDD... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shafran Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 2.0 też? ale pendrivy mają mniejsze czasy dostępu chyba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerimek Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 moim zdaniem wymiana danych przez usb jesli chodzi o plik wymiany to bedzie porazka - mam kontroler z USB 2.0 i pendrive'a skopiowanie pliku mp3 jest duzo wolniejsze (z dysku na pena) niz z tegoz samego dysku na dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99none Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 witam, - sa dwie mozliwosci: windows xpe ( embedded ) oraz windows pe builder. - poniżej prędkości zapisu i odczytu pendrive 1 Gb. DataTraveler II odczytuje dane z szybkoscia do 11 MB/s, zas zapisuje z szybkoscia do 7 MB/s, podczas gdy DataTraveler II Plus odczytuje dane z szybkoscia do 19 MB/s i zapisuje z szybkoscia do 13 MB/s. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shafran Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 czyli nie bardzo jako dysk, a jako dodatkowy ram? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sappa Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Ta a moze jako dodatkowe L2 ?? ?? powiedzmy 512MB keszu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 czyli nie bardzo jako dysk, a jako dodatkowy ram? :D 1482920[/snapback] Skoro nie jako dysk, to przecież tym bardziej nie jako ram. (ram jakbyś nie wiedział ma przepustowość w gigabajtach na sekundę) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shafran Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 wiem, sprawdzałem was :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Jak masz dużo ramu (powytżej 1.5), to możesz sobie zrobić pseudo dysk w Ramie, i tam umieścić plik wymiany. kiedyś to robiłem-ale z plikiem wymiany nie testowałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...