sinus Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 w tej chwili mam fsb=150 a moge dzwignąc do 160. w tej chili nie chce się wogóle załączyć, ale jak zwiększe napięcie na maxa to chyba pójdzie, co? a jaki mi pokaże procek jak dzwigne fsb na 160? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 niezle pytanie ;) sprawdz a sie przekonasz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 w tej chwili mam fsb=150 a moge dzwignąc do 160. w tej chili nie chce się wogóle załączyć, ale jak zwiększe napięcie na maxa to chyba pójdzie, co? a jaki mi pokaże procek jak dzwigne fsb na 160? no nie, tak trudno policzyc 8O 2100+ :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 w tej chwili mam fsb=150 a moge dzwignąc do 160. w tej chili nie chce się wogóle załączyć, ale jak zwiększe napięcie na maxa to chyba pójdzie, co? a jaki mi pokaże procek jak dzwigne fsb na 160? no nie, tak trudno policzyc 8O 2100+ :evil: może niema kalkulatora....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baracuda Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 WiESZ ILE BĘDZIE ...... kupa DYMU :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...