Net Hool's 64 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Witam! Mam pytanie czy jest program na licencji freeware, który pozwala zmienić fomat divix, avi w taki format który mógłbym obejrzeć na odwarzaczu dvd (na którym nie mam możliwości Divix). Nie zależy mi za bardzo na jakości, byle by chodziło. I czy jest w ogóle taki format jak VCD (czy jest to poprostu inna nazwa DVD). Szukałem już na tym i na inncyh forach lecz nie znalazlem takiego tematu, który opisywałby nagrywanie takich płyt w łatwy sposób, bo zabardzo sie na tym nie znam, a że mam nagrywarke DVD i odważać DVD to chcialbym sobie nagrac filmy z kompa na płytke. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawkow Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 W Ekspertach był darmowy DVD Rip on ma taka opcję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...