hamersith Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 lo, Od pewnego czasu telefon mi sie zawieszal, wylaczal/nie wlaczal. Wystepowaly te bledy czasami bez mojej winy. Jednak niedawno mi tel upadl i w ogole sie juz nie wlacza. Jak naciskam przycisk wlaczania to sie tylko swieci napis nokia i sie po chwili wylacza. Ladowania baterii tez nie widac. Czy jest jakas metoda, aby zdjagnozowac co sie stalo? Nie chcialbym bulic kilku setek nokii. thx! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerimek Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 jaki model nokii? na moj gust wyglada to na problem z zasilaniem - wlacznik/bateria cos nie styka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 (edytowane) jaki model nokii? na moj gust wyglada to na problem z zasilaniem - wlacznik/bateria cos nie styka. 1482886[/snapback] Jakby było coś z zasilaniem to by się wogóle nie włączała. Sam bez narzędzi raczej nic nie zrobisz <_< Możesz pewien zabieg spróbować sam. Odezwij się do mnie na gg to ci powiem co i jak P.S. Nie pomyliłeś działów Edytowane 5 Czerwca 2005 przez adamm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamersith Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 (edytowane) Jakby było coś z zasilaniem to by się wogóle nie włączała. Sam bez narzędzi raczej nic nie zrobisz <_< Możesz pewien zabieg spróbować sam. Odezwij się do mnie na gg to ci powiem co i jak P.S. Nie pomyliłeś działów 1483003[/snapback] Chodzi o Nokie 7650. Dodam, ze byla w serwisie Nokii w Wawie, wysylana przez ERE. Wyslali mi o ni kosztorys, gdzie mialem zaplacic 300 zl. Problem w tym, ze w wypunktowaniach kosztow byla tylko bateria, panel, ekspertyza i przesylka. Nie bylo wspomniane o kosztach naprawy, i ze cos jest uszkodzone. Czyli wymieniac nic nie trzeba. A jednak przyslali mi w takim samym stanie co im wyslalem, gdyz odmowilem zaplaty. Odnosnie posta kerimka to kupilem nowa baterie nokii i rowniez jest ten sam stan. Edytowane 6 Czerwca 2005 przez hamersith Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Może format kodem??? Albo jak on jest po upadku to spróbuj go rozkręcić i deliketnie suszarką podgrzać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...