Skocz do zawartości
hamersith

Uszkodzona Nokia

Rekomendowane odpowiedzi

lo,

Od pewnego czasu telefon mi sie zawieszal, wylaczal/nie wlaczal. Wystepowaly te bledy czasami bez mojej winy. Jednak niedawno mi tel upadl i w ogole sie juz nie wlacza. Jak naciskam przycisk wlaczania to sie tylko swieci napis nokia i sie po chwili wylacza. Ladowania baterii tez nie widac. Czy jest jakas metoda, aby zdjagnozowac co sie stalo? Nie chcialbym bulic kilku setek nokii. thx!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaki model nokii? na moj gust wyglada to na problem z zasilaniem - wlacznik/bateria cos nie styka.

1482886[/snapback]

Jakby było coś z zasilaniem to by się wogóle nie włączała.

Sam bez narzędzi raczej nic nie zrobisz <_< Możesz pewien zabieg spróbować sam. Odezwij się do mnie na gg to ci powiem co i jak

P.S. Nie pomyliłeś działów

Edytowane przez adamm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby było coś z zasilaniem to by się wogóle nie włączała.

Sam bez narzędzi raczej nic nie zrobisz <_< Możesz pewien zabieg spróbować sam. Odezwij się do mnie na gg to ci powiem co i jak

P.S. Nie pomyliłeś działów

1483003[/snapback]

Chodzi o Nokie 7650. Dodam, ze byla w serwisie Nokii w Wawie, wysylana przez ERE. Wyslali mi o ni kosztorys, gdzie mialem zaplacic 300 zl. Problem w tym, ze w wypunktowaniach kosztow byla tylko bateria, panel, ekspertyza i przesylka. Nie bylo wspomniane o kosztach naprawy, i ze cos jest uszkodzone. Czyli wymieniac nic nie trzeba. A jednak przyslali mi w takim samym stanie co im wyslalem, gdyz odmowilem zaplaty.

Odnosnie posta kerimka to kupilem nowa baterie nokii i rowniez jest ten sam stan.

Edytowane przez hamersith

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi