Skocz do zawartości
_Vip_

sprzet do 2500zl

Rekomendowane odpowiedzi

Zakładam że monit nie musi być płaski i zakladam ze twoja laska nie gra:)

17" CTX VL700-bedzie spoxik-599zl

Gigabyte GA-7VR Via KT333 ATA/133-385

AMD Duron 1200 MHz BOX-230

DDR 128MB PC-333-220zl

WD Protege 40gb-400zl albo Maxtor FireBall3 40 GB-350zl

Epson Stylus Color C40UX-250zl

Gigabyte RadeonTM 7000+ tv-out (AV32D-T) bulk-190zl

Obudowa-ModeComTM Platinium-sam mam taka:D. Moim zdaniem OK no i jest ladna:). -179

FDD-szajsung za ok 50zl

CD-R-jakis LG-okolo 100zl

Lacznie 2500 z malymi groszami

-------------------------------------------------------------------------------------

NIe ma glosnikow:(. Trzeba na nie liczyc okolo 100zl. A moze to byc komputer uzywany?? Jesli tak to spokojnie sie zmiescisz w tym przedziale:). No i nie ma takich pierdól jak klawiatiura i myska ale te mozna miec juz za 30-35zl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no niesety pograc lubi :wink: MoBo to moze byc jakis ECS'ik na KT333 podobno nie byl zly,ramik styknie 266 ,no ale ta grafa to fajnie by bylo cosik jak GF2Ti lub GF4 MX460,Radek9000.Ale znowu jak min. do giercowania to przydaloby sie 256MB ramu ,a tu tylko 2500zl :( Kicha panowie i tyle .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no niesety pograc lubi  :wink: MoBo to moze byc jakis ECS'ik na KT333 podobno nie byl zly,ramik styknie 266 ,no ale ta grafa to fajnie by bylo cosik jak GF2Ti lub GF4 MX460,Radek9000.Ale znowu jak min. do giercowania to przydaloby sie 256MB ramu ,a tu tylko 2500zl :( Kicha panowie i tyle .

skoro to twoja laska to wypadało by ją zapomóc finansowo co nie :lol: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MOBO-ECS K7VTA3 Via KT333-309zl

DDR-256MB PC-333 OEM-400zl:(

GRAFA-RadeonTM 9000 64MB + tv-out-360zl :(

Z tymi rarytasami co u góry-2819 czyli niewiele więcej. Namów ją na to. Tak na marginesie-skąd wytrzasnołes panne która lubi pograć ?!?!:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym radził namówić panne na te 350 zl więcej. Radeon 9000 jest nowszy i szybszy od GF2TI. Czy ja wiem czy DDR dają niewiele;/. Ale cóż jak sie nie ma $ w kieszeni to i ddr moga byc. 256 ddr powineies kupic za 128zl. A 512 za 250zl. Więc lepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> 512. Ahia i jeszcze jeden problem. Ten ECS jest z VIA i ma tylko banki na ddr'y. Za to ECS na SIS 735 ma juz banki na ddr i sdr.

Mobo-ECS K7S5A SiS-735-280zl. Czyli tanio. Jak chcesz ale ja bym polecal odrazu na ddr'ach brac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezu !!! W zadnym razie K7S5A !!! ta plyta to pomylka !!! Jeszcze troche pokombinuje,ale proc i plyta to raczej napewno bedzie d1200 i ECS na KT333 ,256MB DDR266,HDD 40GB,Radek 9000,CD NEC 52x,LG Flatron 17".Jeszcze niewiem jak to zrobie ale cos kolo tego.Cos czuje ze bede musial troche Ja dofinansowac :wink:

Aha znalazlem Ja na obozie 3 latka temu .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LG Flatron 17

Chyba nie kochasz swojej dziesczyny :lol: . NIe rób jej tego!!:). Mówie serio

---------------------------

Szkoda że ja na obozy nie jeżdze:(. Trzeba się będzie kiedyś gdzieś do biblioteki czy gdzies przejsc i poszukac jakies 2j połówki :):D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mój qmpel ma go(795FT)-dla mnie żenada. Geometria ble, kolorki ble. No i jeszcze Flatrony są awaryjne. Axcel masz farta że ci nie pad w ciągu tych 3 lat:).

Ahia zamiast tego flatrona to radziłbym jakiegoś samsunga. Ale jeśli chcesz tanio i dobrze to CTX VL700 ci w zupełności wystarczy:P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może mam farta, a może on miał pecha. Trzeba by przetestować więcej egzemplaży.

Ale co trzeba przyznać to te monitorki mają super ładne graficzne menu. Navet w tych cudach za 5000zł takiego nie widzialem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam sie, jeżeli dziewczyna lubi giercować w gry z kategorii UT2003 niżej, a nie np: Mafia itp, to spokojnie mógłbyś kupić jej płyte pod SDR.

Np: Asus A7V133 KT133A i 256 SDR razem za jakieś 320zł. Do tego 360 na Radeona 9000.

Po prostu 2500 to mało jak na sprzet nowy z monitorem i drukarą. Na czymś trzeba oszczędzić a KT333 i DDR nie dają aż tak wielkiego kopa w wydajności, jak sie mówi, ot 1000 punktów w 3DMarku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem nie ma co sie w sdr'y pakowac... Bo to jest juz historia... Jak juz to mozna wziąć (ostatecznie ddrki 266)... A zreszta... co ja sie tu bede wypowiadal wiecej... Mobo to ja Ci Viperze moge sprzedac (jeszcze 10 miesiecy gwarancji) ECS k7vta3 r3,1 graficzke na upartego tez moge Ci w grudniu sprzedac GF2 GTS Pro 64ddr (ale to nie jest pewne)... no i tyle... aha... jak bys chciał płyte pod sdr'y to moge Ci sprzedac 256sdr pc133 :D do zobaczenia na gg ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobacz na Onecie Aukcje ALEGRO tam napewno coś wybieżesz i sobie policytujesz ?

Kumpel kupił Celka 1.8 Mhz w zestawie za 1800 zł no ale bez monitora :(

Ale monitor to kwestia drobna U nas na targu chdzą 19" za 450 zł :)

CZyli zestawik miał za 2250 zł . I jest Zadowolony :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiec sprzecik cos kolo tego :

ECS K7VTA3 v3.1 - 250zl

AMD Duron 1200 - 180zl

256MB DDR266 - 340zl

Seagate BIV 40GB - 410zl

Nec 52x - 100zl

GF4 MX440 - 320zl

jakis monit 17" - 800zl

buda,mysz,klawka - 200zl

Titan D5TB - 30zl

RAZEM : 2630zl bez drukary,ale to sie zalatwi w nastepnym miesiacu.jak myslicie bedzie jako tako smigac ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do gier.Napewno nie bedzie giercowac w UT2003 albo GTA3 bo ona nie lubie takic gier.Dla niej jest tylko jedna najwspanialsza gra(poza gra wstepna oczywiscie :wink: ) MOTO GP500 (czy jakos tak).

gralem u qmpla w ta gierke na podobnym sprzecie(troche leprzym) i smigala niezle po O/C powinna byc zadowolona :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...