DaRaS Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Witam czy opłaca sie wymienic Athlona XP 1700+(chodzi jako 2200+) na celerona D 2.5 i czy bedzie znaczaca roznica w wydajnosci?Wielkie dzieki wszystkim za pomoc =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Będzie podobna wydajność, jak podkręcisz celerona D powyżej 3 ghz to odczujesz różnicę na jego korzyść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 pamietaj o dobrej p. glownej. bo mozesz byc niezadowolony. jaka? - to zalezy od budzetu. ostatio bylo pare topiców na ten temat - wersje dla s478. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSuper Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 No chyba, że ten 1700+ to legendarne JIUHB0, ja takiego wykręcałem na 2500MHz czyli jakieś 3600+ i celina zostaje w tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 na tym procu powinienes wykrecic przy odrobinie szczescia 3.75Ghz wiec wydajnosc bedzie wieksza 3.2Ghz to z palcem wiadomo gdzie ten proc robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 zaleznie od oc,,, bez oc obydwa są trochę niedzisiejsze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 No chyba, że ten 1700+ to legendarne JIUHB0, ja takiego wykręcałem na 2500MHz czyli jakieś 3600+ i celina zostaje w tyle. 1482916[/snapback] no ni ewiem czy to jest az 3600+ :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Jak juz sie przesiadac z axp to na cos mocniejszego niz Celeron D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRaS Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Jak juz sie przesiadac z axp to na cos mocniejszego niz Celeron D 1483803[/snapback] wiem o tym ale nadazyla sie okazja i w pokoju obok stoi celek D 2.5 i teraz niewiem czy ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> go zamiast mojego AXP czy zostac przy tym co mam.THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 pytanie jakie mobo bedziesz mial do tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMaster14 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Ludzie co wy gadacie celeron zmiazdzy tego athlona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawnOfSun Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Czym? MHz'ercami? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 no sorry koles antka nie kreci i ma tylko 2100+ wiec ten celek jest lepsza alternatywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Jeżeli bedziesz krecil tego celka to zmieniaj! ->DawnOfSun- Zmien sobie awatar bylem pierwszy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawnOfSun Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 genghiskhan, płyta nie wydaje mi się za ciekawa, więc po zmianie może pójdzie wyżej ;) Więc Bóg jeden wie... moreno, ok zmienie ;P Nie wiedziałem że miałeś go pierwszy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRaS Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 plyta to MSI 848p niewiem czy to jest dobre czy nie bo nie "siedzie" w intelu proca zamierzam wykrecic.Wiec lepsza alternatywa bedzie celek?thx all :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...