Pacio Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Pomocy!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Nie rozumiem w czym problem. Uzyj Powerstrip lub NVmax czy tez innego softu do tego celu. Looknij na twojepc.pl do dzialu PLIKI, tam z kolei jest dzial TWEAKI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Ja zawsze urzywam wpisu do rejestru coolbits. W zupełności wystarcza ,większość innych niedostępnych opcji które oferuja tweakery nic nie daje (przynajmniej u mnie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Coolbits ma zamala skale do tej karty. Sam mam taka i na coolbits da sie tylko do 180/175, a to malo. Ja uzywam Nvmax, i wyciagam 195/207 stabilnie(standard to 142/140)(gpu/memory) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Mi niestety skali starcza :( :( :( (nie żeby była taka duża) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...