M79 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Caly dzien sie mecze bo w98se nie chce dodac hdd. (Maxtor 60 5400) Na dysku sa juz dane wiec nie moge go formatowac itd. W menedzerze urzadzen system rozpoznaje ze dysk jest, ale nie widac go w eksploratorze. Nie mam juz pomyslow jak zmusic winde do przydzielenia dyskowi literki. HELP! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Może ten Maxtor ma system plików NTFS ?? Jeśli tak to du****sza. Sprawdź to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Tak do konca to nie wiem... choc to jest bardzo mozliwe. Uzywalem go w w2000 prof. Jesli ma NTFS to go nie odpale w w98??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Znaczy tak normalnie to nie ale są programy które to potrafią. A jeśli nie wiesz jaki masz tam system plikow to srawdz to Fdiskiem albo jakiś innym programem do partycjonowania dysku. A program do odczytu danych z partycji NTFS widziałem na FTP PCWorld.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Fdisc w ogole nie pokazuje jaki system plikow jest na maxtorze. Program do odczytywania NTFS pokazuje ze na maxtorze jest FAT12!!! Mam nadzieje ze sa jakies progsy do odczytania tego systemu...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 www.ranish.com Ranish Partition Manager pokaze Ci jakie masz partycje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Ranish: This is unsupported file system. No additional details are available. Partitionmagic: "dynamic disc" ??? Moze bede musial zainstalowac w2000 :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 :o no to Partition Magic, on musi wiedziec co tam masz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 no a partycje na pewno nie jest walnięta ?? bo u mnie PM7 czyta partycje NTFS bez jęków. A FAT 12 to stary format plików jeszcze z czasów Dos-a i z tego co wiem to FAT 12 jest czytany przez WIn98. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...