und3r Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Kto był i dlaczego nie zapodał jeszcze fotek? :lol: FAQ: Ale o co chodzi? :blink: http://www.piknik-goraszka.pl/piknik_samoloty.php ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 (edytowane) Pare fotek: Kilka fotek Pewnie pozniej fotek przybedzie :) Pozatym mialem gdzies jeszcze fotki "Kucyka" ;] Ps. Poprawilem Link, teraz powinno byc OK. Edytowane 5 Czerwca 2005 przez KosiMazaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 ERROR 404 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 wczoraj byłem... pierwszy raz na takim pikniku... Spodobało mi się! W sierpniu jadę do Radomia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Interesuja mnie szczególnie filmy z akrobacji zespołu Orlik, Ocovskich Bacow, Petera Besenyei i Jerzego Makuły :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Interesuja mnie szczególnie filmy z akrobacji zespołu Orlik, Ocovskich Bacow, Petera Besenyei i Jerzego Makuły :) 1483155[/snapback] E mi tam szkoda jest Spitfire, maustanga, A26Invadera i chyba mial byc BF109G6. Ale co i niefart zamiast na goraszce skonczylem w ksiazkach...ta sesja juz mnie wkur....ale zdjecia pierwsza klasa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 niestety nie mogłem się tam zjawić rodzice nie chcieli jechać bo mam do góraszki ok 300 km :/ ale w sierpniu do radomia raczej pojade :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SikohR1 Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Szkoda że Invadera nie było :( W sumie głównie na niego i na Mustanga się zasadzałem... Mustang oczywiście nie zawiódł, ale mógł polatać ciut dłużej (byłem w niedzielę). Piękny i dynamiczny pokaz dali piloci akrobacyjni (szczególnie Extra 300 i ten przerobiony Pitts) no i rzecz jasna Orliki :) Poza tym organizacja była taka sobie - z programem coś się pochrzaniło - jadąc na 13:00 liczyłem że zobaczę efy szesnaste (miałybyć o 15:45) - no i zobaczyłem - z okna autobusu jak odlatują <_< . A powrót bo to była paranoja - fakt że był korek (to potrafię zrozumieć) ale to że przez 1.5h nie było żadnego autobusu to już mi ciężko pojąć, tym bardziej że potem przyjechały 3 jeden po drugim :|. Teraz pozostaje czekać na Radom (jednak prawdziwe Air Show to jest to co tygrysy lubią najbardziej - a nie pikniki z karuzelami i balonikami). Ale i tak najlepsze dla mnie było pierwsze Air Show w Poznaniu (w którym to było roku?? '92, '95??) Jak wrócę z roboty to dokleję fotki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 poprzedni air show w radomiu byl niezapomnianym wspomnieniem, ach te f16, mirage, herkules.....miller wsiadajacy do kokpitu ;-P w sierpniu na 100% bede :wink: macie jakies info dot. tegorocznego szołu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Grubol zgREDaktor YoYek wzial sie do roboty i wrzucil pare fotek: :) http://acn.waw.pl/sturm/goraszka2005.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Heh no wlasnie, z tymi f-16 tez mialem zonka :lol: Jednak to, co Besenyei robił tą swoja Extrą to sie w glowie nie miescilo :) . Widział ktoś ten start z "zatrzymaniem"? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czareq Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Chodzi Ci o ten efektowny zawis na śmigle ? tez bym sobie zobaczył jakies wideo. Na zachęte macie tutaj goscia co tez startuje w Red Bull Air Race mowa tutaj o Kirby Chambliss on po prostu wymiata 8Ovideo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Odkopuje, bo dzisiaj na Polsacie o 23.40 Red Bull Air Race - milosnicy lotnictwa nie moga tego przegapic :P :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 wlasnie :> to trzeba zobaczec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 no to sie obejrzy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Ejjjj - niech ktos to nagra i potem wrzuci na ftp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 własnie oglądam [; Fajne to to może być nawet... ale ja wole i tak helikoptery [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Eeeee - jestem zawiedziony ta relacja :? . Mogli to lepiej pokazac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 zanim przeszli do zeczy to myslalem ze zasne :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Podbije, bo temat identyczny. Jedynie różnica w czasie i miejscu :) http://www.pikniklotniczy.krakow.pl/ Tym razem w Krakowie odbył się V Małopolski Piknik Lotniczy. W sobote i niedziele (28,29 czerwca) mogliśmy podziwiać szaleństwo na skrzydłach, śmigłach, spadochronach i pokaz komandosów. Jakoś nigdy mnie nie ciągnęło do samolotów, ale postanowiłem się wybrać i zobaczyć to na własne oczy. Różnica między tym co można zobaczyć na ekranie, a tym co tam się działo jest nieporównywalna. Mimo to zachęcam do obejrzenia krótkich filmików które nakręciłem telefonem. Jakość słaba, nie oddają tego wrażenia i adrenaliny, ale zawsze to coś. http://pl.youtube.com/profile_videos?user=1234103 Jeśli ktoś był i cykał foty to wrzucać tutaj, bo troche osób z lustrzankami widziałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Ja tam mam jakies fotki ale z tegorocznej Goraszki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...