gollumek Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) co do samsunga... dzisiaj otrzymalem jego mniejszego brata czyli s500... jezeli chodzi o jego wykonanie to nic nie trzeszczy, jest lekki az chyba nad to, wygodnie lezy w dloni (mam nie za duza wiec pewnie dlatego:)) choc jest troche sliski jak sie nim dluzej pobawie to moze cos wiecej napisze.. pare zdjec, wszystko na auto (ok. 1MB/zdj): http://aga.no-ip.pl/~frodek/skriny/1.jpg http://aga.no-ip.pl/~frodek/skriny/2.jpg http://aga.no-ip.pl/~frodek/skriny/3.jpg Edytowane 13 Lipca 2006 przez gollumek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadEye Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Czy canon a430 będzie dobrym wyborem? Man na aparat z karta max 600 zeta. Jestem amatorem w sprawie fotografii, ale mam zamiar popstrykać parę fotek. Czy w tej cenie (550zł) jest cos lepszego? Niestety na 510 nie mam kasy ;/. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty~ Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Poszukuje nie drogiego aparatu bez zooma wysuwanego , może byc w środku, co polecacie ? Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Jak bez wysuwanego to będzie cyfrowy, a wtedy zdjęcie traci na jakości. W Sony S600 wysuwa się na około 3mm max ;) Zoom ma 3x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user_out_241 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Witajcie, mam okazję dostać ten aparat w za 599 zł, jednak bez ładwarki i karty pamięci (jest tylko 32 MB standardowe). http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=27456 Jak myślicie, warto? Chciałbym się jeszcze zapytać jakiej ładowarki do tego potrzebuję oraz jaką kartę pamięci kupić (512 MB by się przydało). Aparacik wygląda na lepszy od Canona A520? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Witajcie, mam okazję dostać ten aparat w za 599 zł, jednak bez ładwarki i karty pamięci (jest tylko 32 MB standardowe). http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=27456 Jak myślicie, warto? Chciałbym się jeszcze zapytać jakiej ładowarki do tego potrzebuję oraz jaką kartę pamięci kupić (512 MB by się przydało). Aparacik wygląda na lepszy od Canona A520? Bez sensu. A510 lepszy od tego Sony. Polecam Ci poszukać A530. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) W czym lepszy ? Co wyście sie tak na te Canony uwzięli ? Edytowane 14 Lipca 2006 przez .:::PaStA:::. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Mamy % od kazdej sprzedanej sztuki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 .:::PaStA:::. -> Tak jak Skrytobojca powiedział. Dostajemy po 35% od każdej sprzedanej sztuki. Nawet niezły biznes, jednak mówię to w tajemnicy bo są wysłannicy Canon'a , którzy patrzą ile Canonów poleciliśmy i jakich. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « O jeju, a dlaczego poleca się według testów najlepsze rzeczy ? Jesteśmy uprzejmi i po porunastogodzinnym studiowaniu wiedzy o aparatach, testów i recenzji dochodzimy do takich wniosków, które zresztą mają poparcie w praktyce, sam miałem wiele aparatów w ręku i tak jak się uczyłem - Canon wypadał w tej półce najlepiej. To nie oznacza, że wszędzie jest "NAJ" ale akurat w tej półce jest najlepszy. Przykładowo, nie polecam do 1500zł Canona S2 IS tylko Panasonica, do 2000zł nie polecam Canona Pro1 tylko Fuji, do 3000zł , jeśli chodzi o cyfraki to Sony R1, więc czego się "czepiasz" ;) ? EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadEye Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Moglby mi ktos odpowiedziec na moje pytanie? Z góry dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Czy canon a430 będzie dobrym wyborem? Man na aparat z karta max 600 zeta. Jestem amatorem w sprawie fotografii, ale mam zamiar popstrykać parę fotek. Czy w tej cenie (550zł) jest cos lepszego? Niestety na 510 nie mam kasy ;/. Pozdrawiam Kupiłbym Nikona Coolpixa L4 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Tudzież L3 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Tudzież L3 ;] L3 + akku + pamięć wyjdzie za drogo. ;] Edytowane 16 Lipca 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Dzisiaj się bawiłem Canonem A520... cofam to co powiedziałem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) ejo mam a70 (uzywka dorwany na allegro) niby mialbyc taki super git aparat w cenie ~450zł a zdjęcia wychodzą nieostre jakością porównywalne do SE K700i :lol: nie wiem czasem czy nic mu niedolega bo np. czasami mam na LCD takie śnieżenie, paski itd nie robie zadnych tam PRO fotek ani nie jestem PRO fotograf ale dzisiaj chcialem sobie pyknąć z domu fotke osiedla jak fajnie zachodzi słonce nad blokami jak przerzucilem na kompa to az sie przestraszylem jakością (podobne wychodza na brata telefonie) nie jest to moje pierwsze takie spostrzerzenie nawet jak bawilem sie na roznych trybach w roznych sytuacjach (imprezy, ostatnio ślub) to zdjęcia sie do niczego nie nadawały nie wiem czy dobrze mysle ale wydaje mi sie ze cos sie wali z aparatem/ bo nie wierze zeby nieostrznie zdjec byla spowodowana brakiem umiejetenosci fotografa (nawet na auto) jest tragicznie jesli ktos by mogl mi pomoc to prosze o kontakt na PW podesle kilka fot przykladowych aha: na co moglbym ew zamienic tego canona ? moze fuji s 3500/3800 ? moze cos z nowych aparatów np. fuji a400/ panasonic ten najtanszy lumix ze stabilizatorem ok 599zł na allegro, a moze nikon l4 ? z góry dzieki Edytowane 16 Lipca 2006 przez _zzzkuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) Jaki aparat polecicie do tych 600zł ma robić ładne zdjęcia w auto, nagrywać dobrej jakości filmy z dźwiękiem. Nie chciałbym by widać było szumy itp zdjęcia nocne maja być jasne :) a nie ciemne lub też rozmyte takie duchy by sie nie robiły. Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez Pure Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) ma robić ładne zdjęcia w auto, Co to znaczy ładne? (większości chodzi zazwyczaj o mln pix) nagrywać dobrej jakości filmy z dźwiękiem. z dzwiękiem to chyba każdy nagrywa, a co do jakości to aparaty iloscią klatek sie róznią i OBIEKTYWEM Nie chciałbym by widać było szumy itp Zawsze są, chyba ze naprawde dobrze ustawisz aparat klasy wyższej w manualu, a w małpakach niewspominam o małych pomieszczeniach, słabym oświetleniu... zdjęcia nocne maja być jasne :) a nie ciemne lub też rozmyte takie duchy by sie nie robiły. No w małpce to raczej niema mocnej lampy błyskowej.... PS: auto-małpki polecane to canony i fuji z tego co słyszałem O_o (nikon nawet odpada... ) Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Takie rzeczy to tylko w ERZE. Canon A510 mozna juz zlapac w tym pulapie cenowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 moze kto sie wypowiedziec glebiej na temat samsunga digimax s500 ? @gollumek - moze troche wiecej szczegolowych informacji jak sie sprawuje aparacik moj znajomy chce taki zakupicale potrzebuje jeszcze jakiegos potwierdzenia wyboru :) ma do wydania jakies 550zł i chyba to bedzie najlepszy wybor, prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 moze kto sie wypowiedziec glebiej na temat samsunga digimax s500 ? a mało masz recenzji na necie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 moze kto sie wypowiedziec glebiej na temat samsunga digimax s500 ? @gollumek - moze troche wiecej szczegolowych informacji jak sie sprawuje aparacik moj znajomy chce taki zakupicale potrzebuje jeszcze jakiegos potwierdzenia wyboru :) ma do wydania jakies 550zł i chyba to bedzie najlepszy wybor, prawda? na egielda.pl byl test S600 co do moich wrazen, taka najwieksza i widoczna wada to szumy, przy iso 100 sa dosyc spore... na akk 2100 robi kolo 100zdjec wiec tez nie ciekawie co do reszty, jak dla mnie na poczatek wystarczajace, jak jakies specjalne zyczenia to napisz na pw podesle jakies zdjecia na zyczenie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Polecam Canona A530 w cenie do 600zł Sklep - www.fotobasia.pl Cena - 599zł (allegro i inne cena ok. 660zł) W sklepie bylem osobiście, bardzo miła obsługa i błyskawiczna realizacja zamówień :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 zamiast wydawac cala kwote mozna tez isc troche w inna strone i kupic taniej uzywany aparat i do tego przydatne akcesoria.. jak chocby statyw czy filtr polaryzacyjny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Witam poszukuję cyfraka do 600zł wraz z kartą pamięci 512. Co w tej cenie polecicie. Osobiście zawiesiłem oko na Nikonie L4. Idzie go wyrwać nówkę sztukę na allegro.pl za 500zł z kartą 512 o tu Pozdro i czekam na wasze propozycję. Dodam tylko od siebie, że jestem amatorem i wcześniej nie miałem cyfraka, tak więc liczę na waszą wiedzę i doświadczenie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Witam poszukuję cyfraka do 600zł wraz z kartą pamięci 512. Co w tej cenie polecicie. Osobiście zawiesiłem oko na Nikonie L4. Idzie go wyrwać nówkę sztukę na allegro.pl za 500zł z kartą 512 o tu Pozdro i czekam na wasze propozycję. Dodam tylko od siebie, że jestem amatorem i wcześniej nie miałem cyfraka, tak więc liczę na waszą wiedzę i doświadczenie! Tak sie zastanawiam czy w ogole czytales bierzaca strone tego tematu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) Czasem mozna wyhaczyc cos fajnego za grosze w zupelnie niespodziewanym miejscu. Ja kupilem Sony DSC-U20 za ... 100zl w msklep.pl (niestety juz ich nie ma). Idealny aparat zeby rozwalic/zgubic po pijaku i nie plakac (oczywiscie, nie mam takiego zamiaru, ale tak na wszelki wypadek... ;]) Zeby nie bylo tak calkiem offtopic, moze to -> http://allegro.pl/item122719850_fuji_s3500...ty_bielsko.html -> nie jest to jakas rewelacja ale trudno ich oczekiwac w tej cenie. Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez ajgon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Czasem mozna wyhaczyc cos fajnego za grosze w zupelnie niespodziewanym miejscu. Ja kupilem Sony DSC-U20 za ... 100zl w msklep.pl (niestety juz ich nie ma). Idealny aparat zeby rozwalic/zgubic po pijaku i nie plakac (oczywiscie, nie mam takiego zamiaru, ale tak na wszelki wypadek... ;]) Zeby nie bylo tak calkiem offtopic, moze to -> http://allegro.pl/item122719850_fuji_s3500...ty_bielsko.html -> nie jest to jakas rewelacja ale trudno ich oczekiwac w tej cenie. Z tym Sony fajnie Ci się udało ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis88Krk Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Potrzebuje porady miedzy tymi dwoma aparatami Samsung S500, a Sony Cybershot DSC-S600 lub może jakiś inny, lepszy w tym przedziale cenowym? Zalezy mi na nierozmywaniu obrazu podczas robienia zdjęć bez lampy błyskowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 to samo pytanie co kolega wyżej : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Canon A540 - jedyny wybor moim zdaniem. Ta fimra to pionier w fotografii i nikt mi nie powie, ze jest inaczej, typu sony, panasonic. Porownac mozna jeszcze Nikon i Fuji, nic innego. Amen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...