Carol Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Witam. Nie wiem czy wybrałem odpowiedni dział ale nie mogłem takowego znaleźć :( Chodzi mi o jakiś edytor plików *.exe Jeśli ktoś ma to proszę o załączenie. Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 total commander chyba sobie z tym poradzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Edytor plikow .exe (zasobow): Restorator, PE Resource Editor, Resource Hacker. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 pliki exe sa skompilowane , ich edycja jest bez sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 wcale nie jest bez sensu.. w ten sposób mozna sobie np spolszyć jakiś program.. pozmieniac suatwianea przycisków.. :) czy zmienić botlogo w XP... wsystko to robiłęm za pomoą RESOURCE HAKERA... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...