xe_pl Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Witam:) Mam taki dziwny przypadek z brakiem mozliwosci ustawienia glosnosci :mur: nie da sie niczym kompletnie zmienic ustawien :) i co najlepsze gra mi tylko tyl :) Mam Fedore 4_Test z kernelem 2.6.11-1.1396. Probowalem sterow tych z kernela i sterow alsy (1.0.9rc4a) taki sam efekt :mur: ... Wczesniej mialem Slacka 10 i szczerze wszystko bylo ok:). Czy to mozliwe, ze to wina wersji testowej Fedory? :? Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 alsamixer ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xe_pl Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 No wlasnie nie dziala :) nic nie dziala nawet balans:) a nie wspomne o ustawieniu basow czy sopranow :) Zapomnialem dodac ze karta jest widziana poprawnie jako SB Live 5.1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 A nie masz czasem po Mutowane? Od mutowywuje sie naciskajac M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xe_pl Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Hm zamutowane byly tony :) No ale odmutowalem i dzialaja :) Pogrzebalem jeszcze troche i znalazlem regulacje dzwieku :) Tylko teraz jeszcze musze pogrzebac w xmmsie i w mplayerze, zeby sie dalo regulowac dzwiek :) Pozdrawiam, sorki za klopot i dzieki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 bmp lepszy od xmms'a ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dondexterro Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 bmp ? nie znam, ale amaroK lepszy od bmp i xmmsa 2x razem wzietych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Eee jak możesz mówić że amarok jest lepszy od bmp jesli nie używałes bmp? Ja też zreszta nie używałem wiec sie nie wypowiadam na temat jego jakości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 bmp = beep media player :P to miało być xmms2 ( ale z wiadomych przyczyn nie rozwijano kodu do xmms2, więc za kod wziął się ktoś inny i tak powstało bmp ). Do amaroka się zmuszam już 0.5 roku i jakoś nie chciało mi się jeszcze tego skompilować :P proszę: http://www.sosdg.org/~larne/w/BMP_Homepage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 A ten BMP obsługuje skiny do WinAmp'a 5? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 classic na bank, a modern raczej nie, poczytaj faq lub dokumentacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dondexterro Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 (edytowane) wyglada mi to jak xmms, wyszla wersje beta 1.3 amaroKa, sprobuj naprawde warto ;D bardzo wygodny itd do tego ajkendi a to moje wczesniejsze stwierdzenie bylo bardziej w formie zartu ;) emerguje sobie wlasnie tego beepa, zobaczymy, moze moja siostra bedzie chciala z tego korzystac Edytowane 6 Czerwca 2005 przez dondexterro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 (edytowane) ok. postanowione jutro skompiluję ;] albo jak zdąże jeszcze dziś. Jednak bmp wystarcza mi w zupełności i dźwięk jest pikny :> Update: I skompilowałem :] no ciekawy ten amarok, tylko powiedzcie mi jak zamknąć to jedno okno ? tam gdzie jest lista odtwarzająca . Bo nie chcę jej :P Edytowane 8 Czerwca 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dondexterro Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 (edytowane) testowalem tego bmp, jest kiepski. do tego projekt wyglada na porzucony. czeste stopowania piosenek etc. nie, nie to nie progz dla mnie co do zamkniecia listy to mozesz odpalic w opcjach cos w stylu xmmsowego okienka odtwarzania a liste i kolekcje schowac do traya ;D da sie mi wlasnie bardzo pasuje i jest to bardzo wygodne ze ta lista jest swego rodzaju all in one. Edytowane 13 Czerwca 2005 przez dondexterro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...