thelama Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 (edytowane) Witam, mam taki problem. Pare dni temu napełniłem jeszcze nie pusty kadridź 12A1975 ( duży kadridź ) i dzisiaj po 2 dni od doładowania tuszem KADRIDZ NIE DRUKUJE. Nie pojawia się dosłownie ani kropelka. Raczej nie wierze żeby zasechł ponieważ miałem czasem dłuższe okresy w eksplaatacji i nigdy problemów nie było. Co może być tego przyczyną? Co robić? Może da dużo nalałem ? Proszę o pomoc. Dziękuje za każda odpowiedź. Edytowane 5 Czerwca 2005 przez thelama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachserwis Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Witam, mam taki problem. Pare dni temu napełniłem jeszcze nie pusty kadridź 12A1975 ( duży kadridź ) i dzisiaj po 2 dni od doładowania tuszem KADRIDZ NIE DRUKUJE. Nie pojawia się dosłownie ani kropelka. Raczej nie wierze żeby zasechł ponieważ miałem czasem dłuższe okresy w eksplaatacji i nigdy problemów nie było. Co może być tego przyczyną? Co robić? Może da dużo nalałem ? Proszę o pomoc. Dziękuje za każda odpowiedź. 1483158[/snapback] Czasem pomaga gorąca kąpiel (zanurzenie samych dyszy w gorącej wodzie na ok kilkanaście min) i/lub lub moczenie (przepompowanie) dyszy isopropanolem, lub samym powietrzem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...