kl_mce Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Mój problem wygląda następująco: gram sobie w NFS:U2 i...15-30min. i zwiecha, dotykam karty, aaa...parzy a teraz najlepsze grałem niedawno (w te upały) w MOHPA i sie nic nie działo, miałem nawet tak gre ustawioną że sie cieła i karta po 4-6h grania była...lekko gorąca, w normie a odpalam nie szczęsnego NFS:U2 i takie jaja (od tamtej pory nic nie było zmieniane, wiatraki chodzą normalnie, itd. itp.) ciekawe jest to dlatego że: odkręcam karte poniżej standardów, daje dodatkowy wentyl (8cm) na karte żeby nawiew robił, zmieniam ustawienia w grze na minimum i...dalej to samo :huh: poradźcie co mam zrobić albo co może być tego skutkiem ja nad tym pomyśle, ale nie dizś (szkoda nerwów) a w miedzy czasie odpale 3DM w pętli i jakąś wymagajacą gre 3D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 zmień sterowniki one czasami robia problemy i mogą przy jakiejś grze smażyc karte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl_mce Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 pomogło :wink: dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...