vodoo Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Stoję przęd ciężkim wyborem zmiany kompa ( właściwie zakupu bo w tej chwili nic nie posiadam :banana: ) Wybór wydawałby się oczywisty -> Venice z potencjałem, aczkolwiek nie do końca. Początkowo chciałem ponownie zakupić Bartona-M + DFI NF II Ultra Infinity + Radeona 9800 Pro lub XT. Aczkolwiek 32-bity w przypadku AMD odchodzą do lamusa, a różnica cenowa między socket "A" a "754" nie jest już ogromna (mowa tu o uzywanych częściach). No i tu znów zaczynają się schody, bo podstawka 754 jest mało przyszłościowa, więc wypadałoby zakupić coś pod 939 + Venice a to podraża koszta. Jestem generalnie w dołku, zakup Venice + DFI NF 4 Ultra D + GF 6600GT bardzo mnie korci, aczkolwiek zniszczy mnie finansowo na parę miesięcy B) Co zrobilibyście na Moim miejscu ? Czy warto cofać się do socket A ? Podobno za 1 - 2 tygodnie mają być już dostępne Venice OEM. pozdrawiam Vodoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 juz sa dostepne, ale 560 zl najtaniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Nie pakuj sie w s.A bo to juz umarlo :-| Na s.754 jeszcze bedzie troche prockow mobilny Turion czy dobry do o/c Newark :wink: Na Twoim miejscu bralbym s.939 aaaa bym zapomial venice oem alez prosze bardzo http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=1...roducts_id=1406 :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vodoo Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 (edytowane) Nie pakuj sie w s.A bo to juz umarlo :-| (...) Dzięki, modliłem się aby ktoś to napisał B) No nic, pozostaje mi Venice i to raczej nie OEM zbyt mała różnica cen, no chyba że trafi się jakiś master do OC. W końcu łatwiej je wyselekcjonować w sklepie :) Jeżeli ktoś ma oczywiście możliwość. No nic rozglądam się więc za Venice i kredytem ratalnym plus w mBanku :gitarzysta: A może by tak tego Turiona hmm... :rolleyes: pozdrawiam Edytowane 5 Czerwca 2005 przez vodoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...