Skocz do zawartości
johnyboo

Płyta Pod Athlona 64 2800+

Rekomendowane odpowiedzi

Gość majkel84

to kup taka co mam w podpisie najlepiej wersje 3rd-eye.

1483351[/snapback]

tak to fakt- bardzo dobra mobo

z godnych polecenia jest jeszcze MSI Neo i Epox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdzałem w kilku sklepach Katowice, Sosnowiec okolice Abita KV8Pro juz nigdzie nie maja. Abit AV8-3rd Eye kosztuje 400zl wiec troche nie na moja kieszen. MSI K8N Neo pod S.754 tez nigdzie nie maja :( Na Epox 8KDA3J czekaja niema dostawy, a co sadzicie np. o Asusie K8N albo Gigabyte GA-K8NS??

Edytowane przez johnyboo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdzałem w kilku sklepach Katowice, Sosnowiec okolice Abita KV8Pro juz nigdzie nie maja. Abit AV8-3rd Eye kosztuje 400zl wiec troche nie na moja kieszen. MSI K8N Neo pod S.754 tez nigdzie nie maja :( Na Epox 8KDA3J czekaja niema dostawy, a co sadzicie np. o Asusie K8N albo Gigabyte GA-K8NS??

1484191[/snapback]

Ten asus to tylko w wersji Deluxe na nForce 3 !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam tego gigabate'a i maks co sie udalo wywalczyc to co mam w sigu :wink: Co moge powiedziec...plyta oferuje niewielkie opcje przy o/c chociaz i tak z tymi opcjami nie jest tak zle ,za ta kase nic lepszego nie dostaniesz :wink:

Btw. Jak kupowalem plyte to tez nic innego nie mieli,ta plyta jest chyba w kazdym sklepie...pewnie ze wzgledu na cene :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam tego gigabate'a i maks co sie udalo wywalczyc to co mam w sigu :wink: Co moge powiedziec...plyta oferuje niewielkie opcje przy o/c chociaz i tak z tymi opcjami nie jest tak zle ,za ta kase nic lepszego nie dostaniesz :wink:

Btw. Jak kupowalem plyte to tez nic innego nie mieli,ta plyta jest chyba w kazdym sklepie...pewnie ze wzgledu na cene :-|

1485457[/snapback]

e tu nikogo oc nie interesuje.

co do dostepnosci mobo abita to sa w komputroniku

KV8Pro

KV8Pro 3-rd Eye

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi