johnyboo Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Witam! Kupuję płytę pod Athlona 64 2800+ s754. Tylko jeszcze niewiem jaką?? Niemam zamiaru nic podkręcać, chcę stabilną w miarę dobrą płytę, ale muszę się zmieścić w granicach 300 zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 to kup taka co mam w podpisie najlepiej wersje 3rd-eye. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 to kup taka co mam w podpisie najlepiej wersje 3rd-eye. 1483351[/snapback] tak to fakt- bardzo dobra mobo z godnych polecenia jest jeszcze MSI Neo i Epox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Z dostaniem nowego Abita KV8Pro może być już problem. Powoli go już wycofują ze sprzedaży niestety, przynajmniej w Krakowie. Jeżeli go gdzieś upolujesz to bierz bez zastanawiania, jak nie to polecam MSI Neo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Weź sobie taką jak ja mam w podpisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboo Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 (edytowane) Sprawdzałem w kilku sklepach Katowice, Sosnowiec okolice Abita KV8Pro juz nigdzie nie maja. Abit AV8-3rd Eye kosztuje 400zl wiec troche nie na moja kieszen. MSI K8N Neo pod S.754 tez nigdzie nie maja :( Na Epox 8KDA3J czekaja niema dostawy, a co sadzicie np. o Asusie K8N albo Gigabyte GA-K8NS?? Edytowane 6 Czerwca 2005 przez johnyboo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Sprawdzałem w kilku sklepach Katowice, Sosnowiec okolice Abita KV8Pro juz nigdzie nie maja. Abit AV8-3rd Eye kosztuje 400zl wiec troche nie na moja kieszen. MSI K8N Neo pod S.754 tez nigdzie nie maja :( Na Epox 8KDA3J czekaja niema dostawy, a co sadzicie np. o Asusie K8N albo Gigabyte GA-K8NS?? 1484191[/snapback] Ten asus to tylko w wersji Deluxe na nForce 3 !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboo Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 A co z Gigabytem GA-K8NS? Ztego co mi wiadomo (a niewiele mi wiadomo) to tez dobre plyty. Mozliwe ze ze zlych zrodel czytalem ale ludzie sobie go chwala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Ja mam tego gigabate'a i maks co sie udalo wywalczyc to co mam w sigu :wink: Co moge powiedziec...plyta oferuje niewielkie opcje przy o/c chociaz i tak z tymi opcjami nie jest tak zle ,za ta kase nic lepszego nie dostaniesz :wink: Btw. Jak kupowalem plyte to tez nic innego nie mieli,ta plyta jest chyba w kazdym sklepie...pewnie ze wzgledu na cene :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Ja mam tego gigabate'a i maks co sie udalo wywalczyc to co mam w sigu :wink: Co moge powiedziec...plyta oferuje niewielkie opcje przy o/c chociaz i tak z tymi opcjami nie jest tak zle ,za ta kase nic lepszego nie dostaniesz :wink: Btw. Jak kupowalem plyte to tez nic innego nie mieli,ta plyta jest chyba w kazdym sklepie...pewnie ze wzgledu na cene :-| 1485457[/snapback] e tu nikogo oc nie interesuje. co do dostepnosci mobo abita to sa w komputroniku KV8Pro KV8Pro 3-rd Eye Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...