YahooPc Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Witam poszukuję wydajnego i cichego chłodzenia procesora do max 200zł. Mój sprzęt: Płyta: Epox 8RDA3+ Procek: AMD K7 2500+ mobile @ 2500 (12x200 z groszem;)) Moje propozycje: 1. ThermalTake Sonic Tower <- Ten chcę kupić bo zniewala wyglądem:D 2. Thermaltake Combo Cool Tower 112 - Heatpipe 3. Jakaś wasza propozycja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 poszukaj, bo jest juz calkiem duzo o tym coolerku jak i o tym drugim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 (edytowane) 1. Kojarzy mi sie z Petronas Tower ;-) 2. Kupa miedzi za grube pieniadze Do takiego procka nie potrzeba tak kosmicznych konstrukcji - wystarczy jakis dobry wiatrak + Thermalright SI-97 albo SP-97 albo Zalman CNPS 7700-Cu Edytowane 6 Czerwca 2005 przez Dimek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Do takiego procka nie potrzeba tak kosmicznych konstrukcji - wystarczy jakis dobry wiatrak + Thermalright SI-97 albo SP-97 albo Zalman CNPS 7700-Cu 1483598[/snapback] dokładnie a jak chesz koniecznie najlepsze AC to na dzis jest nim TT Big Typhoon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...