Bohner Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Hi. Od dwoch dni od pc speakera pare razy dziennie slysze pojedyncze pikniecie. Jakies 3-4 dni temu zamontowalem radiatorek zalmana (ten niebieski) na chipset mobo (jestem pewien ze zrobilem to poprawnie). Temp procka 50C, temp2 29C. Caly raport Aidy mojego kompa mozecie zobaczyc tutaj: http://bohner.asdf.pl/misc/report.txt P.S: W czasie pisania tego posta, pc speaker beep'nal 2x po dwa :/ Nie wiem co sie dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Ja cos takiego mialem w NF7 i okazalo sie ze robil to Abit EQ ktory pikal w momencie kiedy mu sie linia 12v bujala coz codagen 300 wymiekal :D Dzialo sie to niesystematycznie, raz w Windowsie a raz w grze :) Ps. Widze ze tez masz NF7 ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 szereg progsow moze w ten sposob sygnalizowac rozne komunikaty a rzadko kiedy mobo samo od siebie wydaje takie dzwieki, mnie sie to czasami zdarzalo jak fsb dla mem sie konczylo ale zazwyczaj nastepowalych chwilowe freezy, w podobny sposob avp sygnalizuje wykrycie syfa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...