mlun Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Witam otóz zakupiłem ostatnio laptopa toshiba cds 300.Ma ona 80 mb ram i procek pentium mmx.Chciałbym do niego kupic karte sieciową i dziś na gieldzie sie dowiedziałem ze do nie go bęzie potrzbna karta 16 bitowa.Akurat mi nie bardzo to pasuje bo zwykłe sieciówki pcmcia(czy jak to sie pisze)są po 20-30zł.Czy faktycznie na tej klasie sprzęcie nie będzie inna karta działać??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Witam otóz zakupiłem ostatnio laptopa toshiba cds 300.Ma ona 80 mb ram i procek pentium mmx.Chciałbym do niego kupic karte sieciową i dziś na gieldzie sie dowiedziałem ze do nie go bęzie potrzbna karta 16 bitowa.Akurat mi nie bardzo to pasuje bo zwykłe sieciówki pcmcia(czy jak to sie pisze)są po 20-30zł.Czy faktycznie na tej klasie sprzęcie nie będzie inna karta działać??? 1483410[/snapback] Programem Everest Home Edition sprawdzisz dokladnie jaki masz slot PCIMCia, jezeli faktycznie 16 bitowy to tylko taka karta bedzie dzialac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 No szukam i szukam i znalazłem tylk tyle że magistrala dla tego urządzenia wynosi 0 więc to nie to napewno.Nie wiesz w której zakładce by to moglo byc dokładnie????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 kup sobie np taka karte http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53648665 bo z pewnoscia 32 bitowa nie podejdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Ico mówisze ze cos takieg by działało z ta Toshibą?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 pewnie ze bedzie dzialalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Aha to dzięki wielki coś takiego musze zakupić:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...