Skocz do zawartości
paradokss

ATI Radeon 8500 ?

Rekomendowane odpowiedzi

ja mam zasilacz 230 wat i pytanie czy ten radek 8500 nie bedzie mi wieszał kompa.

Dodam tylko ze obecnie mam radka 7500 i chodzi wszystko bez problemu, ale chcialbym poznać waszą opinię.

Nigdy nie będziesz miał pewności dopóki nie spróbujesz. Chodzi mi o to, że zasilacz zasilaczowi nie równy jeśli chodzi o jakoś. Niektóre 230W chodzą lepiej od 300W. Domyślam się, że nie masz żadnego firmowego zasialacza więc nie chcę krakać, ale możesz mieć problemy ze stabilnościa :oops: Ja swojego 230W musiałem zamienić jak zmieniłem TNT2 na GeForce256 przy Celeronie 633MHz, a Radek 8500 to jest chyba jeszcze bardziej prądożerny niż ww GeForce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Polecam Radka od Gigusia. Sam mam i jestem bardzo zadowolony. Dobrze sie kreci na standardowym chlodzeniu no i poki co zadnych problemow. Byl problemy ostatnio z Hisem i plyta Asusa P4B533 ale to jusz inna para kaloszy....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

, a Radek 8500 to jest chyba jeszcze bardziej prądożerny niż ww GeForce.

bueheheh, radeon 8500 w porowaniu do gf256 to pimpus :P on moze (na oko) z 6-8W ciepla wydziela (jezeli tyle)

OKi. Mogę się mylić (dlatego napisałem chyba). Ale problem mimo wszystko może mieć na tej zasiłce 230W.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...