andrzey83 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 (edytowane) Chcę założyć radiatorki na pamięcich na grafice, ale szkoda mi kasy na takie za sklepu. Słyszałem, że bezproblemu można wziąć samemu jakiś stary z procesora i go pociąć na mniejsze. Tylko nie mam pojęcia jakiego narzędzia urzyć najlepiej. Szlifierka raczej odpada bo za grube tarcze. Może brzeszczot do metalu. Tylko czy nie poszarpie radiatora??? Jeśli robiliście to już kiedyś to prosze o porade. Z góry dzięki Edytowane 6 Czerwca 2005 przez andrzey83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 moze byc szlifiera, szrank co prawda grubawy, ale jak masz nadmiar radiatora to nie stanowi, moze byc brzeszczot, a jak poszarpie to pozniej pilnikiem i pozniej papierem ( dla pedantow :} ) ty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Lazy One Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 ja prawie dokładnie tak zrobiłem. Najpierw brzeszczotem, potem pilnikiem, a potem zjechanym troche pilniczkiem do paznokci :D . Nie jest to lustro ale mi pasuje. Potem przykleiłem pastą temoprzewodzącą, trzyma spokojnie, a nawet miałem problemy by je odkleić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 ja cialem cienka tarcza, i potem polerka na blysk :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 ciałem brzeszczotem, pilniczki, szlifierka, robiłem radiator na SB. Do grafiki polecam spire cool, sa dosc wysokie, idealne do ciecia. Obecnie uzywam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...