wilczek Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Czy po podlaczeniu kabelka usb do telefonu Sony Ericsson T290i komp bedzie widzial go jako dysk wymienny i z poziomu eksploratora windowsa mozna wgrywac dane do niego ?? tak jak ma to miejsce np. w sl45i ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 nie , trzeba zainstalować oprogramowanie , żaden telefon po podłączeniu do usb nie pokazuje się jako dysk wymienny . Jak wspomniałeś w sl45 tak jest ale trzeba wcześniej zainstalować oprogramowanie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 A wiecie może jak usunąć te cholerne logo operatora ? Przysłania mi każdą tapetę :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Wasiela a ja się spytam każdy kom :>?A mój jest widoczny jako dysk wymienny <_< ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 A wiecie może jak usunąć te cholerne logo operatora ? Przysłania mi każdą tapetę :? 1483999[/snapback] wejdz na stronke wapstera i wyslij sobie puste logo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Jest tam takie coś ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 (edytowane) Sam mozesz sobie takie narysować :D P.S. Pomyliło mi się. Mono można narysować ale koloru chyba nie <_< Edytowane 7 Czerwca 2005 przez adamm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...