mmv Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 (edytowane) zmontowałem wyswietlacz LCD 4*20 znakow. uruchomiłem go i za pomoca programu jaLCDs zmusiłem do wyswietlania kilku parametrów. miedzy innymi temperatura procka,którą program pobiera z uruchomionego programu MBM5. mam pytanie jak zmusic program Jalcds do tego żeby wyswietlał temperature grafiki??? Edytowane 6 Czerwca 2005 przez mmv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 zalezy na jakim rdzeniu masz tego radeona. jak masz na RV350 to niestety nie sprawdzisz teperatury i program ci tego nie bedzie wyswietlal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmv Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 ten układ na grafie to VR360..w programie EVEREST Home Edition jest wyswietlana temperatura Gpu i temp w poblizu karty graficznej. i te informacje chciałem wyswietlic na panelu wyswietlacza, tylko nie wiem jak go do tego zmusic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...